Laat je webshop in 2020 bouwen en geniet van 25% extra fiscaal voordeel.

Je website en webshop zijn als het ware een online visitekaartje van je bedrijf en zijn onmisbaar voor zowat elke onderneming. Sinds de Coronacrisis werd het belang om online aanwezig te zijn nog extra in de verf gezet. E-commerce kan op dit moment zelfs een manier zijn om tegenvallende resultaten alsnog te verbeteren.  Dit is ook de reden waarom de Vlaamse Overheid heeft beslist ondernemingen een hart onder de riem te steken met een extra investeringsaftrek in 2020. 

Je webshop en vooral website zorgen ervoor dat je online terug te vinden bent. Ze zijn als het ware uw online visitekaartje en vanzelfsprekend onmisbaar voor iedere onderneming. Dit was reeds duidelijk voor de Coronacrisis maar tijdens deze crisis werd het belang van een goede online zichtbaarheid nog duidelijker. Hierdoor heeft de Vlaamse Overheid beslist om ondernemingen die digitaal willen investeren extra te steunen.

Wanneer je investeert in een website of webshop in 2020 ontvang je een extra investeringsaftrek tot wel 25%.

Wat is investeringsaftrek?

Een investeringsaftrek is een fiscaal voordeel dat ondernemingen kunnen genieten waarbij een bepaald percentage van de investeringswaarde in vermindering mag gebracht worden van de belastbare winst, op voorwaarde dat de investering uitgevoerd wordt in het belastbaar tijdperk.

Dit fiscaal voordeel is van toepassing op zowel kleine als grote vennootschappen en eenmanszaken. Belangrijk is wel dat de investeringen gedaan zijn in 2020.

Niet enkel een fiscaal voordeel.

Naast het fiscaal voordeel zijn er ook nog tal van andere voordelen. Online bestellen is vandaag de dag nu eenmaal het nieuwe normaal. Het zal je fysieke winkel niet te vervangen maar kan wel een aardige omzet boost met zich meebrengen.

Laten we even babbelen!

Een webshop bouwen met fiscaal voordeel is nog een extra reden om er over na te denken. Maar bij het bouwen van een webshop komt veel kijken. Mtea is een ervaren partner met expertise in zowel Magento, shopify als WooCommerce shops. We begeleiden u doorheen het proces en zorgen dat u online scoort.

Contacteer ons nu!