Zelfgebouwde apps voor zakelijke uitdagingen

Maak briljante apps van briljante ideeën. Geef iedereen in uw organisatie de mogelijkheid om eigen apps te bouwen. Met Microsoft PowerApps moderniseert u processen binnen uw organisatie en lost u makkelijke én moelijke uitdagingen op door eenvoudig zelf zakelijke apps te bouwen.

Met Microsoft Power Apps geeft u iedereen binnen uw organisatie, elk team, elke medewerker, de tools om geweldige apps te bouwen. U biedt iedereen de mogelijkheid om oplossingen te maken die ze nodig hebben, wanneer ze deze nodig hebben. Daarmee stimuleert u zakelijke, digitale transformatie binnen uw bedrijf en het verhoogd de algemene efficiëntie en productiviteit.

Wil je dit uitbesteden? Dan zijn wij de ideale partner. Wij analyseren uw bedrijf en kijken naar de digitale mogelijkheden.  Contacteer ons voor meer informatie.

Welcome to Microsoft Power Apps

Zet uw gegevens aan het werk

Met Power Apps kunnen processen eenvoudiger en efficiënter worden ingericht. Koppel uw bedrijfsapplicaties aan honderden gegevensbronnen om gegevens samen te brengen. Dit leidt tot een flexibele, wendbare organisatie, optimaliseert bedrijfsprocessen en levert een hogere productiviteit op binnen de organisatie.

Om het maximale resultaat uit Power Apps te halen is meer nodig dan technische inrichting. Daarnaast kunt u Office 365-, Dynamics 365- en Azure-mogelijkheden aanpassen en uitbreiden. Mtea helpt en adviseert organisaties met implementatie, inrichting en optimalisatie.

Website laten maken

Meer info?

Interesse of een vraag omtrent de mogelijkheden? Contacteer ons via onderstaande gegevens of het contactformulier.

Contactgegevens.

E-mail: info@mtea.be

GSM: 056 44 66 50

Digitaliseer processen in uw onderneming en verhoog uw rendement. 

Ik ben Matthias Rijnwalt, studeerde Finance & Risk management aan de UGent en General Management (Innovation & entrepreneurship) aan de Vlerick Business School.

Mijn professionele carrière startte ik bij Lidl maar al snel starte ik mijn eigen startup en werd ik volledig zelfstandig.  Ondertussen zijn we enkele jaren later en vooral enkel startups later en hou ik me dagdagelijks bezig met de uitbouw van Mtea. Samen met mijn fantastisch team bouwen we websites en applicaties voor de KMO en begeleiden we hen ook in het online verhaal. Daarnaast leveren we een assortiment aan complementaire diensten zoals bijvoorbeeld digitale marketing.

Zelf ben ik ook beschikbaar voor u als digital consultant. Naast mijn jaren ervaring in het digitaliseren van processen in KMO’s ben ik ook docent E-commerce aan de Artevelde Hogeschool en Coach in het postgraduaat Digital Business Transformation

Bent u op zoek naar iemand die als extern persoon uw interne processen onder de loep neemt of uw digitale transformatie trekt?

Neem dan zeker vandaag nog vrijblijvend contact op met mij.

Tot snel,

Matthias Rijnwalt