Digitaliseer processen in uw onderneming en verhoog uw rendement. 

Ik ben Matthias Rijnwalt, studeerde Finance & Risk management aan de UGent en General Management (Innovation & entrepreneurship) aan de Vlerick Business School.

Mijn professionele carrière startte ik bij Lidl maar al snel starte ik mijn eigen startup en werd ik volledig zelfstandig.  Ondertussen zijn we enkele jaren later en vooral enkel startups later en hou ik me dagdagelijks bezig met de uitbouw van Mtea. Samen met mijn fantastisch team bouwen we websites en applicaties voor de KMO en begeleiden we hen ook in het online verhaal. Daarnaast leveren we een assortiment aan complementaire diensten zoals bijvoorbeeld digitale marketing.

Zelf ben ik ook beschikbaar voor u als digital consultant. Naast mijn jaren ervaring in het digitaliseren van processen in KMO’s ben ik ook docent E-commerce aan de Artevelde Hogeschool en Coach in het postgraduaat “Digital Business Transformation”. Dus ik kan wel wat kennis in de schaal leggen 😉

Bent u op zoek naar iemand die als extern persoon uw interne processen onder de loep neemt of uw digitale transformatie stuurt?

Neem dan zeker vandaag nog vrijblijvend contact op met mij.

Tot snel,

Matthias Rijnwalt

Mtea website laten maken Team
Website laten maken

Meer info?

Interesse of een vraag omtrent de mogelijkheden? Contacteer mij via onderstaande gegevens.

Boeken kan reeds vanaf 4u. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Contactgegevens.

E-mail: info@mtea.be

GSM: 0493 29 50 63

Boek hier uw pakket