fbpx

Logo laten ontwerpen Vlezenbeek

Op zoek naar iemand die uw logo kan ontwerpen in Vlezenbeek? Of bent u op zoek naar een volledig nieuwe huisstijl? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen uw logo op basis van uw wensen en zorgen voor een volledige huisstijl waardoor u de uitstraling heeft zoals verwacht.

Is een logo laten ontwerpen cruciaal in mijn marketingstrategie?

Een professioneel logo is de basis van jouw imago als bedrijf, artist of freelancer. Aan de hand van uw logo wordt u herkend door uw klanten en eventuele leads. Een professioneel logo laten ontwerpen in Vlezenbeek voor uw zaak is dus van cruciaal belang! Wij ontwerpen uw logo die perfect bij uw zaak past. Een logo ontwerpen is meer dan een paar letters in een kleurtje. Het moet 1 geheel vormen en moet herkenbaar zijn op een affiche, website en zelfs op uw wagen. Een goed logo vertegenwoordigt uw merk, gaat ettelijke jaren mee en verleidt potentiële klanten.

Of u nu gaat voor stijlvol, strak, of eerder speel logo, wij ontwerpen uw logo, al dan niet samen met een huisstijl.

Vanzelfsprekend ontvangt u bij aflevering alle rechten en nodige bestanden om uw logo ook op t-shirts, drukwerk enz te drukken.

3 logotypes

Zoals hierboven beschreven is een logo het gezicht van een merk. Bij de keuze van dit logo dient er ruw weg gekozen worden tussen 3 verschillende logotypes:

Woordmerk
Dit is een logo dat enkel uit tekst (de merknaam) bestaat, in een passend lettertype gegoten. Dit kan een bestaand lettertype zijn, maar je kan er ook zelf eentje maken. Dat laatste hebben ze gedaan bij Coca-Cola, en het resultaat is ondertussen uitgegroeid tot 1 van de meest herkenbare lettertypes ter wereld.

Beeldmerk
Hierbij wordt geen tekst gebruikt, maar is het logo 100% grafisch opgebouwd. Je kan hierbij verwijzen naar je bedrijfsnaam, zoals die kadees van Apple. Maar het kan ook anders. Dit bewees de fameuze ‘swoosh’ van Nike, die eigenlijk niet echt iets te zien heeft met de merknaam.

Woordmerk + beeldmerk
Uiteraard kan je de 2 combineren. Een logo met enkel een grafisch element wordt overigens ook vaak ‘uitgebreid’ zoals bijvoorbeeld bij Bijlesopkot.

 

Wat kost het om een logo te laten ontwerpen in Vlezenbeek?

Basic

 • 3 voorstellen inbegrepen
  Source bestanden
  Transparant logo

 • € 299

per month $20
Standard

 • 3 voorstellen inbegrepen
  Source bestanden
  Transparant logo
  Hoge resolutie
  Vector
 • € 399
per month $20
Premium

 • 3 voorstellen inbegrepen
  Source bestanden
  Transparant logo
  Hoge resolutie
  Vector
  Social media kit
 • € 499
per month $20