Webshop Laten Maken Brugge

Mensen die een nieuwe webshop willen opzetten in Brugge, staan vanaf dag 1 al meteen voor een moeilijke keuze: bouw je hem zelf of ga je jouw webshop laten maken door een professional? Deze keuze heeft een grote impact op de toekomst van je webshop en mag dus niet te snel gemaakt worden. Wij sommen alvast alle voor- en nadelen van beide keuzes voor je op:

Budget

Meteen maar met de feitelijke deur in huis vallen. Dit is dé reden waarop de meeste mensen hun keuze baseren. Professioneel een webshop laten maken in Brugge is een heel stuk duurder dan een DIY-webshop bouwen. Bij een professionele webshop huur je namelijk een persoon in die op zijn beurt ook moet leven en zijn gezin te eten moet geven. Dat kost geld. Het is dan ook heel begrijpelijk dat hier de grootste keuze om draait. Niet iedereen kan het zich veroorloven om zijn webshop te laten bouwen. Dit is dus zeker een van de aspecten waar hard over nagedacht moet worden.

Onze laatste projecten in regio Brugge

Wat is de prijs om een webshop te laten maken in  Brugge?

Heb je je al afgevraagd waarom de prijs om een website te laten maken zo uiteenlopend is? De kostprijs van een standaard webshop in Brugge situeert zich gemiddeld tussen de 950 en 5000 euro. Dit bedrag kan nog steeds veranderen natuurlijk. Het verschil zit in het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra opties zoals een webshop, social media integraties, video en blog.

Een professionele website laten maken in Brugge hoeft niet duur of complex te zijn. Natuurlijk is het wel zeer belangrijk dat alle technische vereisten aanwezig zijn om hoog te scoren in Google én dat je website een moderne uitstraling heeft met een mooi responsief webdesign. Uw website is uw digitaal visitekaartje en dus van enorm groot belang. Wij werken met transparante prijzen die u hier kan terugvinden. Toch op zoek naar een offerte voor uw project op maat? Dan vraag je hier uw offerte aan.

Waarom uw webshop laten maken in Brugge door een professional?

Tijd

Je tijdsframe is niet onbelangrijk. Een webshop laten maken in Brugge gaat vaak sneller vooruit dan het zelf te doen, ook al denk je dat dit andersom is. Veel mensen onderschatten het zelf bouwen van een webshop in Brugge. Zo’n kant-en-klaar programma belooft dat je in een mum van tijd een webshop klaar hebt, maar waar velen niet bij stilstaan is dat je zelfs voor zo’n programma een minimum aan technische kennis nodig hebt. Als je alles van niets moet opbouwen, ben je wel eventjes bezig. Een professionele webshop laten bouwen wordt gedaan door een expert met de nodig ervaring, die weet waar hij mee bezig is.

SEO

Search Engine Optimalisatie. Een grote term met een even grote betekenis: hoe goed wordt jouw website gevonden door zoekmachines? Een professioneel gebouwde website heeft hier een steentje in voor. Door een webshop te laten bouwen worden er op development en design vlak namelijk al verschillende kleine dingen aangepast aan je website die nadien door zoekmachines worden opgepikt. Dat heb je niet bij DIY-webshops. Die programma’s zijn absoluut niet SEO-vriendelijk. Meer informatie over SEO.

Veiligheid

Zowel een DIY-pakket als je webshop professioneel laten bouwen in Brugge zijn beide veilige opties. Die software programma’s van DIY-pakketten zijn ontwikkeld door mensen die hier heel veel tijd en moeite in steken. Het grote verschil zit op vlak van gepersonaliseerde veiligheid. Bij DIY-programma’s zit de veiligheid ter hoogte van de software, niet ter hoogte van jouw specifieke webshop. Maar door je webshop te laten maken door iemand met ervaring krijg je een persoonlijke aanpak die zich focust op jouw webshop.

Design

Op vlak van design ben je bij DIY-webshops ontzettend beperkt. Je perfecte ideaalbeeld ga je daar nooit bij krijgen. De meeste programma’s bieden zelfs geen aanpassingen aan, enkel de gangbare structuur. Dat is helemaal anders bij het laten maken van een webshop in Brugge. Dat is in principe een complete website met winkelkar software. Ieder klein detail is aanpasbaar tot dat unieke design van jouw merk.

Extra’s

Een DIY-programma biedt maar heel weinig extra’s aan. Wil je meer dan enkel een webshop, dan moet je jouw webshop professioneel laten bouwen in Brugge. Een blog, chat-bot, extra webpagina’s, andere extra’s… een webshop laten bouwen geeft kans aan complete personalisatie van je webshop.

Vraag nu een offerte voor uw website aan

Contact

info@mtea.be
0493 29 50 63