Website laten maken in Gent

Heeft je huidige website een nieuwe layout nodig. Is de oude website niet meer toegankelijk op een smartphone. Klagen je bezoekers en klanten over het gebruiksgemak van je website of wil je gewoon een nieuwe website laten maken in Gent? Dan is het hoog tijd voor vernieuwing. Het kan je inderdaad klanten kosten als je website niet ten volle gebruikt kan worden. Speel dus sneller op de bal als je je bedrijf op het internet vooruitgang wil doen boeken. Het is tegenwoordig zo belangrijk om online te zijn en klanten via die weg binnen te halen.

Ben je uit regio Gent en op zoek naar een nieuwe website, webshop of applicatie? Mtea webdesign bouwt uw professionele website en helpt u in het volledig proces. Even “Googelen “website laten maken Gent” en u komt bij Mtea webdesign terecht.

Website laten maken in Waregem

Meer omzet en meer klanten?

Laten we samen starten aan uw online succesverhaal. Contacteer ons voor een nieuwe website, webshop of applicatie.

Wat is de prijs om een website te laten maken in Gent?

Heb je je al afgevraagd waarom de prijs om een website te laten maken zo uiteenlopend is? De kostprijs van een standaard website situeert zich gemiddeld tussen de 750 en 5000 euro. Dit bedrag kan nog oplopen natuurlijk. Het verschil zit in het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra opties zoals een webshop, social media integraties, video en blog.

Een professionele website laten maken hoeft niet duur of complex te zijn, maar het is wel belangrijk dat alle technische vereisten aanwezig zijn om hoog te scoren in Google én dat je digitaal visitekaartje een moderne uitstraling heeft met een mooi responsief webdesign. Wij werken met transparante prijzen die u hier kan terugvinden. Toch op zoek naar een offerte voor uw project op maat? Dan vraag je hier uw offerte aan.

Waarop letten als je een website wil laten maken in Gent?

Als professioneel bedrijf kun je vandaag de dag niet niet zonder een website. Ben je een starter en wil je een website laten maken, dan is er keuze in overvloed. Webbouwers in de buurt van Gent bij de vleet in alle mogelijke prijscategorieën. Het is dan ook niet eenvoudig om door de bos de bomen nog te zien. Om je toch een beetje op weg te zetten, geven we je graag wat tips mee waarop te letten als je een website laat maken. Doe er je voordeel mee en neem een verstandige beslissing!

Tips bij de keuze van de juiste websitebouwer in Gent

Vandaag de dag wordt het merendeel van de website via de smartphone geraadpleegd. Daar kun je dus maar beter rekening mee houden. Een site die je vandaag de dag laat maken is dus maar beter ‘mobile friendly’ of zelfs gemaakt om optimaal tot zijn recht te komen op de smartphone en tablet. Informeer dus zeker bij je webdesigner of je site ‘mobile responsive’ is en bekijk deze ook voor je site effectief live gaat, op alle mogelijke formaten van schermen. Je wil geen klanten missen door een website die het laat afweten.

Het design van je website is één ding als je een website wil laten maken, maar je houdt beter ook maar rekening met de teksten. Zorg dat deze SEO-geoptimaliseerd zijn, overtuigen en je producten en diensten optimaal voorstellen. Je kunt wel een website laten maken die grafisch gelikt is, maar als de potentiële klant er niet de juiste en aantrekkelijke info vindt, dan ga je weinig potten breken. Zorg ook voor voldoende call to actions die de bezoeker aanzetten om iets te doen. Probeer bijvoorbeeld het e-mailadres vast te krijgen, zodat je deze bezoekers ook achteraf nog kunt benaderen.

Hoe kies je nu een geschikte websitebouwer wanneer je een website wil laten maken?  Ga persoonlijk het gesprek aan, kijk of je op dezelfde lijn zit en of jullie elkaar aanvoelen. Dat maakt het samenwerken vaak een heel stuk vlotter. Het is uiteraard verstandig om wat eerdere realisaties te bekijken en/of eens te informeren bij bestaande klanten. Een website laten maken vergt best wat tijd en inspanning van beide partijen, je zit dus maar beter op dezelfde golflengte. Klik hier voor een babbel.

Honderden klanten, enkele verhalen

King Monty

Chocolate for everyone! King Monty vindt het lekkerste van het lekkerste opnieuw uit en combineert Belgische knowhow met romige rijstmelk.

Hairsalon Velvet

Magalie Demeyere opende een nieuw kapsalon in Waregem en schakelde Mtea webdesign in voor het bouwen van haar website en het zorgen voor afspraken.

Insolita

Lieve en Cosimo zorgen voor uw fantastisch verblijf in Italië. Met een keuze uit honderden locaties en een persoonlijk contact is een topvakantie gegarandeerd.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider
Klik hier en schrijf ook uw verhaal