Website laten maken in {{mpg_stadhl}}

Website laten maken in {{mpg_stadhl}}

Heeft je huidige website een nieuwe layout nodig. Is de oude website niet meer toegankelijk op een smartphone. Klagen je bezoekers en klanten over het gebruiksgemak van je website? Dan is het hoog tijd voor vernieuwing en uw website te laten maken in Waregem. Het kan je inderdaad klanten kosten als je website niet ten volle gebruikt kan worden. Speel dus sneller op de bal als je je bedrijf op het internet vooruitgang wil doen boeken. Het is tegenwoordig zo belangrijk om online te zijn en klanten via die weg binnen te halen.

Ben je uit regio Waregem en op zoek naar een nieuwe website, webshop of applicatie? Mtea webdesign bouwt uw professionele website en helpt u in het volledig proces. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

website laten maken in {{mpg_stadhl}}

FAQ

Veelgestelde vragen bij het laten bouwen van een website in {{mpg_stadhl}}

Afhankelijk van de grootte van je website kan dit variëren. Wij proberen een standaard website steeds binnen de drie weken online te hebben.

Zeker en vast! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een toestel met een browser en een internetverbinding. Elke website is gekoppeld aan een eenvoudig beheersysteem, waarmee je alle inhoud (pagina’s, teksten, foto’s, projecten…) kunt aanpassen naar je wensen.

We kunnen je hierbij zeker helpen. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Wij bouwen de meeste van onze websites in WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Zo ben je zeker dat jouw site jaren meekan, en geniet je van alle voordelen dat dit CMS met zich meebrengt.

Heb je een project die net wat meer vraagt dan kan de technologie in samenspraak besproken worden. Zo bouwden we reeds websites en webshops in Magento, Craft, Shopify, React, Laravel,…

Wij werken niet met contracten. Wij bouwen uw website / webshop voor een afgesproken prijs dus zit je zeker niet vast aan ons nadien. Nadien beheren wij natuurlijk graag jullie hosting en zorgen we ervoor dat de website / webshop up te date blijft. Hiervoor rekenen we een vast bedrag per jaar. Dit vanaf 280 EUR.

Wij kunnen iedere website, webshop, app overnemen. Als iets goed is hoeven we dit zeker en vast niet opnieuw te bouwen.

Dat is heel moeilijk vast te leggen maar we doen ons best om alvast een richting te geven.

Een eenvoudige informatiewebsite bouwen we vanaf €1.250.

Een uitgebreide website met meerdere talen, vacature-systeem, portfolio & integraties vereist een budget van €3.500 tot €12.500.

Neen! Wij bouwen met evenveel enthousiasme de website voor een lokaal kapsalon als de webshop voor het Quickstep-Alpha vinyl team.

Wat is de prijs om een website te laten maken in {{mpg_stadhl}}?

Heb je je al afgevraagd waarom de prijs om een website te laten maken zo uiteenlopend is? De kostprijs van een standaard website situeert zich gemiddeld tussen de 550 en 3000 euro. Dit bedrag kan nog steeds veranderen natuurlijk. Het verschil zit in het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra opties zoals een webshop, social media integraties, video en blog.

Een professionele website laten maken in {{mpg_stadhl}} hoeft niet duur of complex te zijn. Natuurlijk is het wel zeer belangrijk dat alle technische vereisten aanwezig zijn om hoog te scoren in Google én dat je website een moderne uitstraling heeft met een mooi responsief webdesign. Uw website is uw digitaal visitekaartje en dus van enorm groot belang. Wij werken met transparante prijzen die u hier kan terugvinden. Toch op zoek naar een offerte voor uw project op maat? Dan vraag je hier uw offerte aan.

Waarop letten als je een website wil laten maken in {{mpg_stadhl}}?

Als professioneel bedrijf kun je vandaag de dag niet niet zonder een website. Ben je een starter en wil je een website laten maken, dan is er keuze in overvloed. Webbouwers in de buurt van Waregem bij de vleet in alle mogelijke prijscategorieën. Het is dan ook niet eenvoudig om door de bos de bomen nog te zien. Om je toch een beetje op weg te zetten, geven we je graag wat tips mee waarop te letten als je een website laat maken. Doe er je voordeel mee en neem een verstandige beslissing!

Tips bij de keuze van de juiste websitebouwer in {{mpg_stadhl}}

Vandaag de dag wordt het merendeel van de website via de smartphone geraadpleegd. Daar kun je dus maar beter rekening mee houden. Een site die je vandaag de dag laat maken is dus maar beter ‘mobile friendly’ of zelfs gemaakt om optimaal tot zijn recht te komen op de smartphone en tablet. Informeer dus zeker bij je webdesigner of je site ‘mobile responsive’ is en bekijk deze ook voor je site effectief live gaat, op alle mogelijke formaten van schermen. Je wil geen klanten missen door een website die het laat afweten.

Het design van je website is één ding als je een website wil laten maken, maar je houdt beter ook maar rekening met de teksten. Zorg dat deze SEO-geoptimaliseerd zijn, overtuigen en je producten en diensten optimaal voorstellen. Je kunt wel een website laten maken die grafisch gelikt is, maar als de potentiële klant er niet de juiste en aantrekkelijke info vindt, dan ga je weinig potten breken. Zorg ook voor voldoende call to actions die de bezoeker aanzetten om iets te doen. Probeer bijvoorbeeld het e-mailadres vast te krijgen, zodat je deze bezoekers ook achteraf nog kunt benaderen.

Hoe kies je nu een geschikte websitebouwer wanneer je een website wil laten maken?  Ga persoonlijk het gesprek aan, kijk of je op dezelfde lijn zit en of jullie elkaar aanvoelen. Dat maakt het samenwerken vaak een heel stuk vlotter. Het is uiteraard verstandig om wat eerdere realisaties te bekijken en/of eens te informeren bij bestaande klanten. Een website laten maken vergt best wat tijd en inspanning van beide partijen, je zit dus maar beter op dezelfde golflengte. Klik hier voor een babbel.

Ontdek ons

Portfolio