Insolita.be

fficiënter en accurater door samenwerking met MTEA

Lieve en Cosimo zijn het duo achter Insolita.be. Op dit platform vind je een 500-tal vakantiewoningen in Italië. Het platform stelt deze woningen voor en uiteraard kun je je favoriete woning er gelijk huren.

Naadloos integreren met Google Calendar

De oorspronkelijke website werd gebouwd door een andere partij, maar het duo liep al snel tegen de limieten aan. Wij namen de website ondertussen volledig over, inclusief support en hosting en voegden al enkele nieuwe functionaliteiten toe. Het speerpunt? Een naadloze integratie met Google Calendar!

Een vaak voorkomend probleem bij net iets kleinere spelers op de verhuurmarkt? Een website die aangeeft dat een vakantiewoning nog beschikbaar is, terwijl dit eigenlijk niet zo is. Dit vaak tot frustratie van de potentiële huurder. De reden waarom dit vaak voorkomt is omdat heel wat spelers de beschikbaarheden nog manueel moeten aanpassen. Een zeer arbeidsintensieve taak, die gevoelig is aan fouten. Bij Insolita.be zorgden we ondertussen voor een vlekkeloze synchronisatie met Google Calendar, waardoor deze problemen tot het verleden behoren.

Heel wat minder arbeidsintensief

Wordt de vakantiewoning geboekt bij Insolita.be, rechtstreeks bij de eigenaar of op een andere website, dan hoeft de eigenaar die enkel aan te passen in de eigen Google agenda en wordt dit rechtstreeks gesynchroniseerd met de website. Niet alleen bespaart dit de eigenaars van Insolita.be een massa werk, de vrije periodes zijn ook altijd up-to-date. Een enorme tijds- en efficiëntiewinst!

Ondertussen wordt er al stevig nagedacht over verdere optimalisaties.

Website laten maken insolita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vijf =

Ontdek ons

Portfolio