...

{{mpg_titel}}

Een professionele website laten maken in {{mpg_stadhl}}?

Nood aan een professionele website in {{mpg_stadhl}} om uw onderneming in de kijker te zetten? Reken maar op Mtea. Wij zorgen voor een een website die er niet enkel goed uitziet, maar ook nog eens razendsnel is. Al onze websites zijn geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en draaien op de nieuwste technologie. Zo weten niet enkel bezoekers, maar ook zoekmachines uw website te vinden en waarderen. Ontzettend belangrijk want uw website kan enkel rendement opleveren als deze makkelijk gevonden wordt.

Gebruiksgemak staat centraal bij onze websites

Bij ons staat gebruiksgemak steeds centraal bij onze websites en een handige, intuïtieve navigatie zorgt ervoor dat de conversie optimaal is en u rendement haalt uit uw website. Laat u een website maken bij Mtea, dan denken we mee na over de doelstellingen en doen we er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Wij hebben al heel wat websites gemaakt en tonen u met plezier heel wat van onze referenties. Van een professioneel visitekaartje op het web, tot een complete website met alle toeters en bellen: wij maken uw website!

website laten maken in {{mpg_stadhl}}

Wat is de prijs om een website te laten maken?

 

Heb je je al afgevraagd waarom de prijs om een website te laten maken zo uiteenlopend is? De opstartkost van een standaard website begint bij 1250 EUR. Het verschil zit in het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra opties zoals een webshop, social media integraties, video en blog.

Een professionele website laten maken in {{mpg_stadhl}} hoeft niet duur of complex te zijn. Natuurlijk is het wel zeer belangrijk dat alle technische vereisten aanwezig zijn om hoog te scoren in Google én dat je website een moderne uitstraling heeft met een mooi responsief webdesign. Uw website is uw digitaal visitekaartje en dus van enorm groot belang. Wij werken met transparante prijzen. Toch op zoek naar een offerte voor uw project op maat? Dan vraag je hier uw offerte aan.

Waarop letten als je een website wil laten maken in {{mpg_stadhl}}?

 

Als professioneel bedrijf kun je vandaag de dag niet niet zonder een website. Ben je een starter en wil je een website laten maken, dan is er keuze in overvloed. Webbouwers in de buurt van {{mpg_stadhl}} bij de vleet in alle mogelijke prijscategorieën. Het is dan ook niet eenvoudig om door de bos de bomen nog te zien. Om je toch een beetje op weg te zetten, geven we je graag wat tips mee waarop te letten als je een website laat maken. Doe er je voordeel mee en neem een verstandige beslissing!

 

Laat vandaag nog uw website maken in {{mpg_stadhl}}

Maak vandaag nog een afspraak en laten we uw webproject bespreken. Als ervaren webbouwer zorgen we voor een website op maat en met rendement. Een website laten maken hoeft geen helse klus te zijn, dat merkt u al snel. Contacteer ons en we zetten de eerste stap richting een performante aanwezigheid op het web.

FAQ

Veelgestelde vragen bij het laten bouwen van een website in {{mpg_stadhl}}

Afhankelijk van de grootte van je website kan dit variëren. Wij proberen een standaard website steeds binnen de drie weken online te hebben.

Zeker en vast! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een toestel met een browser en een internetverbinding. Elke website is gekoppeld aan een eenvoudig beheersysteem, waarmee je alle inhoud (pagina’s, teksten, foto’s, projecten…) kunt aanpassen naar je wensen.

We kunnen je hierbij zeker helpen. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Wij bouwen de meeste van onze websites in WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Zo ben je zeker dat jouw site jaren meekan, en geniet je van alle voordelen dat dit CMS met zich meebrengt.

Heb je een project die net wat meer vraagt dan kan de technologie in samenspraak besproken worden. Zo bouwden we reeds websites en webshops in Magento, Craft, Shopify, React, Laravel,…

Wij werken niet met contracten. Wij bouwen uw website / webshop voor een afgesproken prijs dus zit je zeker niet vast aan ons nadien. Nadien beheren wij natuurlijk graag jullie hosting en zorgen we ervoor dat de website / webshop up te date blijft. Hiervoor rekenen we een vast bedrag per jaar. Dit vanaf 280 EUR.

Wij kunnen iedere website, webshop, app overnemen. Als iets goed is hoeven we dit zeker en vast niet opnieuw te bouwen.

Dat is heel moeilijk vast te leggen maar we doen ons best om alvast een richting te geven.

Een eenvoudige informatiewebsite bouwen we vanaf €1.250.

Een uitgebreide website met meerdere talen, vacature-systeem, portfolio & integraties vereist een budget van €3.500 tot €12.500.

Neen! Wij bouwen met evenveel enthousiasme de website voor een lokaal kapsalon als de webshop voor het Quickstep-Alpha vinyl team.

Onze laatste webdesign projecten

 

Onze klanten

"Zeer professionele manier van werken. Mtea kijkt naar wat de behoeftes zijn en geeft advies waar nodig. 100% vertrouwelijk, wat belangrijk is voor een webshop."
Bart D.
Correcte en snelle service. Luistert naar feedback en past onmiddellijk veranderingen toe. Uitstekende dienst na verkoop 🙂 Bedankt Mtea!!
Dominieke V.

Meer weten over het maken van een website?

Wil je meer weten over het professioneel laten maken van een website, een offerte op maat of gewoon eens een vrijblijvende babbel over de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje en we maken een afspraak. Met plezier tonen we je websites die we al gemaakt hebben en denken we met je mee. Een succesvolle website ligt binnen handbereik.

Ontdek ons

Portfolio

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.