Wil je een WordPress laten maken?

Is je onderneming toe aan een nieuwe website en wil je een WordPress laten maken voor je bedrijf? Dat is een goed idee. Heel wat bedrijven beschikken over een WordPress website. Het is bewezen technologie waar ook Mtea wel raad mee weet. Als je een WordPress laat maken door ons, dan kan je zeker zijn van een betaalbare professionele website die er gelikt uit ziet.

WordPress op maat

De voorbije jaren hebben heel wat bedrijven een WordPress laten maken. Het is dan misschien ook wel het populairste CMS op de markt. WordPress is makkelijk in gebruik, waardoor je er achteraf ook makkelijk kleine wijzigingen of blogs aan kunt toevoegen. Bij Mtea hebben we ons gespecialiseerd in het systeem en kennen we dit door een door. Een ander voordeel aan dit cms is dat het een een open source systeem is, waardoor heel wat webbouwers er mee kunnen werken. Je hebt dus de flexibiliteit om te switchen van partner. Uiteraard streven we bij Mtea naar tevreden klanten en zorgen we dat ze 100% tevreden zijn, zodat ze ook het onderhoud aan ons toevertrouwen.

>> Laat me WordPress zien

Voorzien van alle mogelijke functionaliteiten

Van origine mag WordPress dan wel een systeem zijn voor blogs, je kunt er prachtige websites op maat mee maken. Bij Mtea maken we betaalbare websites die er niet enkel goed uitzien, maar ook over alle functionaliteiten beschikken die je maar nodig hebt. Door middel van plugins kunnen heel wat handigheidjes toegevoegd worden. Denk maar aan een online agenda, chatboxen, pop-ups en heel veel meer. Bij Mtea kan je dan ook een WordPress laten maken die over alle mogelijke snufjes beschikt die je nodig hebt om je website voor jou te laten werken.

Een webshop laten maken kan in WordPress

Ook het runnen van een webshop is perfect mogelijk in WordPress. Met WooCommerce beschikt dit systeem over een uitstekende tool om te verkopen op het web. Afhankelijk van jouw producten en wensen kunnen we deze helemaal op maat instellen. De prijs als je een WordPress wil laten maken is altijd afhankelijk van je wensen, een standaardprijs kunnen we dus niet geven. Wij vertrekken steeds vanuit jouw wensen en bouwen vervolgens een website op maat.

>> Ik wil meer weten over WooCommerce

Meer weten over een WordPress laten maken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van WordPress of het zien functioneren? Geef ons een seintje en we bekijken samen dit CMS. Met plezier luisteren we je naar je verhaal en tekenen we een voorstel op maat uit.

Wordpress website laten maken
Wordpress website laten maken