Craft CMS website laten maken

craft cms website laten maken

Een Craft CMS website laten maken

Bij Mtea begrijpen we het belang van een website die niet alleen functioneel is, maar ook naadloos aansluit bij uw merkidentiteit en bedrijfsdoelen. Ons team van ervaren ontwerpers en ontwikkelaars werkt nauw met u samen om een Craft CMS website te laten maken die zowel visueel aantrekkelijk is als technisch robuust. Wij zorgen ervoor dat uw Craft website perfect aansluit bij uw behoeften en doelen.

Waarom Craft CMS?

Craft CMS is een krachtig en flexibel contentmanagementsysteem dat speciaal is ontworpen voor ontwikkelaars en ontwerpers die op zoek zijn naar volledige controle en maatwerk. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en krachtige tools, is Craft CMS de ideale keuze voor bedrijven die een unieke en professionele online aanwezigheid willen creëren. Een Craft CMS website laten maken biedt talloze voordelen die uw online succes kunnen maximaliseren.

meer weten over het maken van een website?

Wil je meer weten over het professioneel laten maken van een Craft CMS website, een offerte op maat of gewoon eens een vrijblijvende babbel over de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje en we maken een afspraak. Met plezier tonen we je websites die we al gemaakt hebben en denken we met je mee. Een succesvolle website ligt binnen handbereik.

Hier vind je antwoorden.

Afhankelijk van de grootte van je website kan dit variëren. Wij proberen een standaard website steeds binnen de drie weken online te hebben.

Zeker en vast! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een toestel met een browser en een internetverbinding. Elke website is gekoppeld aan een eenvoudig beheersysteem, waarmee je alle inhoud (pagina’s, teksten, foto’s, projecten…) kunt aanpassen naar je wensen.

Wij bouwen de meeste van onze websites in WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Zo ben je zeker dat jouw site jaren meekan, en geniet je van alle voordelen dat dit CMS met zich meebrengt.

Heb je een project die net wat meer vraagt dan kan de technologie in samenspraak besproken worden. Zo bouwden we reeds websites en webshops in Magento, Craft, Shopify, React, Laravel,…

Wij kunnen iedere website, webshop, app overnemen. Als iets goed is hoeven we dit zeker en vast niet opnieuw te bouwen.

Wij vragen liever “Wat brengt een website op”?

Wij bouwen met evenveel enthousiasme de website voor een lokaal kapsalon als de webshop voor het Quickstep-Alpha vinyl team. 

Onderhoud en
support

Onze service eindigt niet bij de lancering van uw website. Wij bieden doorlopende onderhouds- en supportdiensten om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date en veilig is. Of u nu hulp nodig heeft met kleine aanpassingen of een grote update, wij staan klaar om u te ondersteunen

Samenwerking

Je ontvangt een uniek ontwerp dat wij koppelen aan het CMS. Het CMS laat contentbeheerders de gebruikersinterface volledig op maat maken. Zo is de indeling duidelijk en kunnen contentbeheerders alleen de belangrijkste velden zien. CMS-systemen zoals WordPress zijn gebaseerd op template-gebaseerde systemen, terwijl Craft CMS alleen de basis biedt met tools voor ontwikkelaars om de gebruikersinterface te verbeteren. Dit betekent dat een Craft-website een op maat gemaakt product is dat gebruik maakt van de voordelen van een open source CMS.

Bekijk ook onze alternatieven!

Wij hebben klanten in heel vlaanderen.

Ontdek ons

Portfolio