WordPress website laten maken

wordpress website laten maken

Een WordPress website laten maken

Bij Mtea begrijpen we dat elke website uniek moet zijn en naadloos moet aansluiten bij uw merk en doelen. Daarom bieden wij op maat gemaakte WordPress websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gericht op resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers en ontwikkelaars werkt nauw samen met u om een website te creëren die aan al uw specifieke eisen voldoet. We kunnen WordPress ook gebruiken om een webshop te laten maken.

Waarom WordPress?

WordPress is een van de meest populaire contentmanagementsystemen (CMS) ter wereld en met goede reden. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface, een breed scala aan thema’s en plug-ins, en uitstekende SEO-mogelijkheden. Of u nu een kleine bedrijfswebsite of een uitgebreide e-commerce site wilt bouwen, WordPress is een flexibele en krachtige oplossing die kan voldoen aan al uw behoeften.

meer weten over het maken van een website?

Wil je meer weten over het professioneel laten maken van een wordpress website, een offerte op maat of gewoon eens een vrijblijvende babbel over de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje en we maken een afspraak. Met plezier tonen we je websites die we al gemaakt hebben en denken we met je mee. Een succesvolle website ligt binnen handbereik.

Hier vind je antwoorden.

Afhankelijk van de grootte van je website kan dit variëren. Wij proberen een standaard website steeds binnen de drie weken online te hebben.

Zeker en vast! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een toestel met een browser en een internetverbinding. Elke website is gekoppeld aan een eenvoudig beheersysteem, waarmee je alle inhoud (pagina’s, teksten, foto’s, projecten…) kunt aanpassen naar je wensen.

Wij bouwen de meeste van onze websites in WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Zo ben je zeker dat jouw site jaren meekan, en geniet je van alle voordelen dat dit CMS met zich meebrengt.

Heb je een project die net wat meer vraagt dan kan de technologie in samenspraak besproken worden. Zo bouwden we reeds websites en webshops in Magento, Craft, Shopify, React, Laravel,…

Wij kunnen iedere website, webshop, app overnemen. Als iets goed is hoeven we dit zeker en vast niet opnieuw te bouwen.

Wij vragen liever “Wat brengt een website op”?

Wij bouwen met evenveel enthousiasme de website voor een lokaal kapsalon als de webshop voor het Quickstep-Alpha vinyl team. 

Veiligheid en onderhoud

Veiligheid is een topprioriteit voor elke website. Wij zorgen ervoor dat uw WordPress website gebouwd is volgens de laatste beveiligingsstandaarden en we bieden doorlopende onderhoudsdiensten om uw site te beschermen tegen mogelijke bedreigingen. Dit omvat regelmatige updates van de WordPress-core, thema’s en plug-ins, evenals beveiligingsscans en back-ups.

Waarom Mtea kiezen voor
uw WordPress website?

Bij Mtea combineren we creativiteit, technische expertise en klantgerichtheid om WordPress websites te bouwen die echt opvallen. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid onderscheidt ons van de concurrentie. We begrijpen dat elke klant uniek is en streven ernaar om websites te creëren die niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze overtreffen.

Bekijk ook onze alternatieven!

Wij hebben klanten in heel vlaanderen.

Ontdek ons

Portfolio