Website laten maken

Een website om mee binnen te komen

Je website moet grafisch scoren, maar ook goed werken. Not a glitch. Anders klikken je klanten weg en glippen ze door de mazen van het (inter)net, right?

Daarom maken wij websites die snel laden, goed scoren in de zoekresultaten en er op elk scherm even pro uitzien. Netjes, overzichtelijk en gemaakt om je sales de goeie richting uit te stuwen. Oh en of je nu van nul begint of je huidige website een facelift wil geven, wij fiksen het.

Onze websites zijn …

— slim ontworpen om te converteren

— geoptimaliseerd op vlak van SEO

— aangepast voor mobiel gebruik

— ontwikkeld op basis van je digitale doelen

We maken websites. Maar we doen ook alles wat erbij hoort.

Alles up to date, at all times. 

In WordPress, Laravel, Craft CMS…

Foto’s maken of kraken je website.

Van product shots tot campagnes. Wij doen het allemaal.

meer weten over het maken van een website?

Wil je meer weten over het professioneel laten maken van een website, een offerte op maat of gewoon eens een vrijblijvende babbel over de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje en we maken een afspraak. Met plezier tonen we je websites die we al gemaakt hebben en denken we met je mee. Een succesvolle website ligt binnen handbereik.

Hier vind je antwoorden.

Afhankelijk van de grootte van je website kan dit variëren. Wij proberen een standaard website steeds binnen de drie weken online te hebben.

Zeker en vast! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een toestel met een browser en een internetverbinding. Elke website is gekoppeld aan een eenvoudig beheersysteem, waarmee je alle inhoud (pagina’s, teksten, foto’s, projecten…) kunt aanpassen naar je wensen.

Wij bouwen de meeste van onze websites in WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Zo ben je zeker dat jouw site jaren meekan, en geniet je van alle voordelen dat dit CMS met zich meebrengt.

Heb je een project die net wat meer vraagt dan kan de technologie in samenspraak besproken worden. Zo bouwden we reeds websites en webshops in Magento, Craft, Shopify, React, Laravel,…

Wij kunnen iedere website, webshop, app overnemen. Als iets goed is hoeven we dit zeker en vast niet opnieuw te bouwen.

Wij vragen liever “Wat brengt een website op”?

Wij bouwen met evenveel enthousiasme de website voor een lokaal kapsalon als de webshop voor het Quickstep-Alpha vinyl team. 

Ontdek ons

Portfolio