WordPress website gehackt?

Iedereen kan ermee te maken krijgen: een gehackte website. Wij hebben expertise in het beveiligen van WordPress-websites tegen hacks. Wacht niet te lang en onderneem direct actie! Vul het formulier in, en we zullen snel contact met je opnemen.

Welke signalen duiden op een gehackte website?

Niet meer kunnen inloggen

Iedereen vergeet wel eens zijn wachtwoord of maakt een typefout bij het invoeren ervan. Probeer daarom eerst je wachtwoord te resetten. Als dit niet lukt, zou het kunnen wijzen op een mogelijke hack van je WordPress-website.

Website wordt doorgestuurd naar een andere website

Sommige hackers maken gebruik van een script om je bezoekers om te leiden naar één van hun websites, meestal zijn dit onbetrouwbare sites.


Website is veranderd zonder dat je zelf wijzigingen hebt aangebracht

Als je website er plotseling heel anders uitziet, is dat verdacht. Controleer eerst bij alle personen die toegang hebben tot je WordPress-website of zij wijzigingen hebben aangebracht waarvan jij niet op de hoogte bent. Zo niet, kan het duiden op een mogelijke hack.

Browser toont een waarschuwingsbericht

Als je probeert in te loggen op je eigen website en een waarschuwing van je browser ontvangt, kan dit worden veroorzaakt door onjuiste code in een thema of plugin, of door specifieke problemen met domeinen of SSL.



Managed WordPress hosting

Hack vrij en beveiligd incl. website onderhoud.

29
/ maand*
  •  
Beste keuze

Hack verwijderen

Website beveiligen

Onderhoudsplan website

* vanaf prijs, per maand

Schoonmaken
& beveiligen

Hack vrij en beveiligt tegen nieuwe hack pogingen.

275
/ Eénmalig
  •  

Hack verwijderen

Website beveiligen

Onderhoudsplan website

Website
schoonmaken

Alle malware wordt verwijderd uit je WordPress website.

115
/ Eénmalig
  •  

Hack verwijderen

Website beveiligen

Onderhoudsplan website

Hoe maken wij uw website hack vrij?

Selecteer het pakket dat het beste aansluit bij jouw wensen en vul het formulier in. Mocht je advies nodig hebben, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Zodra je bestelling is geplaatst, gaan we direct voor je aan de slag!

Na ontvangst van de gegevens, scannen we uw website en verwijderen we de malware. Indien gewenst, beveiligen we ook uw website. 

Na het bestellen van het pakket, hebben wij de inloggegevens nodig van uw website en hosting. 

Na de oplevering staan we altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. We adviseren je ook graag over onze onderhoudspakketten, volledig vrijblijvend.

Website is gehackt

Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. 

Contactgegevens
Kies uw pakket
Website gegevens

Ontdek ons

Portfolio

Is uw website gehackt?

Wij staan voor je klaar om je snel te helpen. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail voor een snelle oplossing, zodat je snel weer online bent.