SEA die scoort

Wil je beter gevonden worden in Google, boven je collega’s staan op pagina 1 en meer omzet boeken via Google? Dan is SEA of search engine advertising, zeker in de beginfase, vaak de enige mogelijkheid. Bij Mtea zijn we al jaren thuis in het opzetten van Google Ads campagnes, waardoor je tegen het scherpst mogelijke budget scoort in Google.

Beter gevonden worden in Google

Word je met je bedrijf niet gevonden in Google, dan besta je de dag van vandaag niet meer. SEA kan noodzakelijk zijn om vlot gevonden te worden in Google. Als je weet dat heel wat mensen niet verder kijken tussen de zoekresultaten dan pagina 1 of 2, dan besef je meteen hoe belangrijk het is om in te zetten op SEA. Kwalitatieve Google Ads campagnes zorgen er niet enkel voor dat je op de eerste pagina staat, ze zorgen ook voor meer conversies. Lees: kwalitatieve leads of verkopen. Op die manier verdien je je investering razendsnel terug. Vooral ook omdat je de resultaten van je Google Ads perfect kunt meten.

SEA

Actief beheer van Google Ads

Het beginpunt voor het opzetten van een SEA-campagne is een degelijk zoekwoordenonderzoek. Op welke woorden zoeken potentiële klanten naar je bedrijf. Heb je deze gedetecteerd dan stellen we advertenties samen die scoren. Zeker in de beginfase testen we welke advertenties werken en zorgen we ervoor dat het rendement van je advertentiebudget steeds optimaal is. Bij Mtea gaan we voor een actief beheer van je campagnes, sturen we deze regelmatig bij en zorgen we voor een gedegen rapportage.

SEA in een groter plaatje

Wil je dus snel je online vindbaarheid vergroten, klanten benaderen die gericht op zoek zijn naar jouw producten en diensten, segmenteren op doelgroep en enkel betalen voor mensen die effectief op je advertentie klikken? Dan is SEA wat voor jou. Het spreekt voor zich dat het ook belangrijk is, dat als je de klanten ook effectief over de streep wil trekken, je over een goede website of landingspagina beschikt.

Wil je meer weten over SEA, starten met Google Ads of eens laten bekijken of je huidige campagnes niet beter kunnen? Neem dan contact met ons op. Bij Mtea zorgen we voor een doorgedreven analyse en houden we de beheerskosten binnen de perken. Op die manier worden je Google Ads al snel heel rendabel.

SEA audit laten uitvoeren?

Een SEA audit kan het verschil maken.

SEA of Search Engine Advertising wordt vandaag de dag door heel wat bedrijven ingezet. Google Ads zorgen er immers voor dat je onmiddellijk bovenaan de zoekresultaten komt te staan. Maar geef jij als onderneming wel doordacht je budget uit, zijn je ads kwalitatief, target je de juiste doelgroepen en wat is nu eigenlijk het rendement van je SEA-campagnes? Bij Mtea kun je terecht voor een complete SEA-audit. 

Ontdek ons

Portfolio