Webshop laten maken

Je webshop is altijd open

Online hoeft niemand aan te schuiven en duurt afrekenen maar een paar kliks. Enfin, als je het goed doet, tenminste. Met een webshop die strak gedesigned is en je klanten vlot naar die koop-knop loodst.

Om te weten wie die klant precies is, doen we een doorgedreven analyse. Dat is stap één. Stap twee is een ontwerp op basis van die data, met een webshop die er grafisch piekfijn uitziet, maar je ook echt helpt verkopen. Intuïtief design, easy navigatie en een dito bestelproces boosten je verkoop, 24/7. Omzet draaien was nog nooit zo makkelijk.

Onze webshops zijn

— slim ontworpen om te converteren

— geoptimaliseerd op vlak van UX

— toegepast op je doelgroep

— aangepast voor mobiel gebruik

meer weten over het maken van een webshop?

Wil je meer weten over het professioneel laten maken van een webshop, een offerte op maat of gewoon eens een vrijblijvende babbel over hoe wij het aanpakken?

Met plezier tonen we je webshops die we al gemaakt hebben en denken we met je mee. Een succesvolle webshop ligt binnen handbereik.

Hier vind je antwoorden.

Afhankelijk van de grootte van je webshop kan dit variëren. Wij proberen een standaard webshops steeds binnen de drie weken online te hebben.

Zeker en vast! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een toestel met een browser en een internetverbinding. 

Wij bouwen de meeste van onze webshops in WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Zo ben je zeker dat jouw site jaren meekan, en geniet je van alle voordelen dat dit CMS met zich meebrengt.

Heb je een project die net wat meer vraagt dan kan de technologie in samenspraak besproken worden. Zo bouwden we reeds websites en webshops in Magento, Craft, Shopify, React, Laravel,…

Wij kunnen iedere website, webshop, app overnemen. Als iets goed is hoeven we dit zeker en vast niet opnieuw te bouwen.

Wij bouwen met evenveel enthousiasme de website voor een lokaal kapsalon als de webshop voor het Quickstep-Alpha vinyl team. 

Ontdek ons

Portfolio