Website laten bouwen

Website laten bouwen

Een website om mee binnen te komen

Je website moet grafisch scoren, maar ook goed werken. Not a glitch. Anders klikken je klanten weg en glippen ze door de mazen van het (inter)net, right?

Daarom maken wij websites die snel laden, goed scoren in de zoekresultaten en er op elk scherm even pro uitzien. Netjes, overzichtelijk en gemaakt om je sales de goeie richting uit te stuwen. Oh en of je nu van nul begint of je huidige website een facelift wil geven, wij fiksen het.

Onze websites zijn...

— slim ontworpen om te converteren

— geoptimaliseerd op vlak van SEO

— aangepast voor mobiel gebruik

— ontwikkeld op basis van je digitale doelen

We bouwen websites. Maar we doen ook alles wat erbij hoort.

Alles up to date, at all times.

In WordPress, Laravel, Craft CMS…

Van product shots tot campagnes.

meer weten over het maken van een website?

Wil je meer weten over het professioneel laten bouwen van een website, een offerte op maat of gewoon eens een vrijblijvende babbel over de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje en we maken een afspraak. Met plezier tonen we je websites die we al gemaakt hebben en denken we met je mee. Een succesvolle website ligt binnen handbereik.

Hier vind je antwoorden.

Afhankelijk van de grootte van je website kan dit variëren. Wij proberen een standaard website steeds binnen de drie weken online te hebben.

Zeker en vast! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een toestel met een browser en een internetverbinding. Elke website is gekoppeld aan een eenvoudig beheersysteem, waarmee je alle inhoud (pagina’s, teksten, foto’s, projecten…) kunt aanpassen naar je wensen.

Wij bouwen de meeste van onze websites in WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Zo ben je zeker dat jouw site jaren meekan, en geniet je van alle voordelen dat dit CMS met zich meebrengt.

Heb je een project die net wat meer vraagt dan kan de technologie in samenspraak besproken worden. Zo bouwden we reeds websites en webshops in Magento, Craft, Shopify, React, Laravel,…

Wij kunnen iedere website, webshop, app overnemen. Als iets goed is hoeven we dit zeker en vast niet opnieuw te bouwen.

Wij vragen liever “Wat brengt een website op”?

Wij bouwen met evenveel enthousiasme de website voor een lokaal kapsalon als de webshop voor het Quickstep-Alpha vinyl team. 

Grafisch aantrekkelijk, technisch geoptimaliseerd

Laat je bij Mtea een website bouwen, dan kies je voor een aantrekkelijk grafisch jasje met heel wat power onder de motorkap. Het design oogt fris en wordt volledig afgestemd op jouw branding, maar de ware kracht zit in de technische kant. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor alle devices, razendsnel en worden voorzien van SEO-copywriting. Daarmee scoor je niet enkel bij bezoekers en klanten, maar ook in Google. Een website laten bouwen bij Mtea is veel meer dan enkel wat je met je ogen ziet. Door tal van optimalisaties en door in te spelen op de nieuwste algoritmes van Google, zorgen we voor een performante website die makkelijk vindbaar is. Uiteraard kunnen we je bijkomend ook nog ondersteunen met tal van andere diensten om je website nog meer te boosten. Denk maar aan SEA, digitale marketing en andere tools.

Bouwen van websites: onze core business

Hoewel je voor tal van digitale marketingdiensten bij Mtea terecht kunt, blijft het bouwen van websites onze core business. Ondertussen hebben we al tientallen klanten van een performante website voorzien en bouwen we momenteel aan tal van website en webshops. Dit doen we steeds op maat en na een doorgedreven intakegesprek. Wij willen perfect weten wat je van je website verwacht. Enkel zo kunnen we je een website op maat bouwen waar je 100% tevreden over bent. Wens je meer te weten over wat we voor je kunnen betekenen of wens je een offerte op maat? Neem contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Bekijk ook onze alternatieven!

Wij hebben klanten in heel vlaanderen.

Ontdek ons

Portfolio