SEA audit

SEA audit laten uitvoeren?

Een SEA audit kan het verschil maken.

SEA of Search Engine Advertising wordt vandaag de dag door heel wat bedrijven ingezet. Google Ads zorgen er immers voor dat je onmiddellijk bovenaan de zoekresultaten komt te staan. Maar geef jij als onderneming wel doordacht je budget uit, zijn je ads kwalitatief, target je de juiste doelgroepen en wat is nu eigenlijk het rendement van je SEA-campagnes? Bij Mtea kun je terecht voor een complete SEA-audit. Op die manier krijg je een perfect beeld van de huidige situatie en heb je dé tool in handen om bij te sturen en je toekomstige SEA-strategie op te baseren. Gedaan met excuses, tijd om je geïnvesteerde geld écht te laten renderen.

SEA audit

Zij gingen u reeds voor

De meerwaarde van een grondige SEA-audit

Door ons een complete SEA-audit te laten uitvoeren, krijg je een duidelijk beeld van het rendement van je Google Ads. Wij zorgen voor een objectieve analyse en tonen zwart op wit aan wat werkt en niet. Ideaal om wat ballonnetjes te doorprikken, je budgetten bij te sturen of je inspanningen doelgerichter te maken. Uiteraard beperken we ons niet enkel tot een droge analyse, maar worden in onze SEA-audit ook de nodige verbetervoorstellen opgenomen. Deze kan je extern laten uitvoeren of aan onze SEA-specialisten toevertrouwen. Wij zorgen alvast voor onafhankelijk advies.

Data zijn key in SEA campagnes

Tijdens de SEA-audit duiken we in de historische data. We nemen metrics als totale kost, kost per conversie, totaal aantal conversies en andere parameters onder de loep. Beschouw ons gerust als een extern paar ogen en extra ogen zien altijd meer. Bovendien hebben we al heel wat jaren ervaring met SEA aan boord, waardoor we vaak een heel stuk verder kijken dan andere partijen. Recent hebben we al voor toonaangevende bedrijven als Keytrade en DSM Keukens een SEA-audit mogen uitvoeren met verbluffende resultaten.

Ga voor een professionele SEA audit 

Bij Mtea gaan we niet over één nacht ijs. Wij investeren onze tijd in een grondige analyse en leveren een document op met meerwaarde. Een analyse die een heel stuk verder gaat dan de gratis analyses die her en der worden aangeboden en niet meer zijn dan een prospectietool. Onze professionals graven een stuk dieper, zodat het opgeleverde rapport de perfecte basis vormt voor al je verdere SEA-inspanningen. Zo ga je verstandiger en efficiënter om met je Google ads budget waardoor je er veel meer rendement uit puurt. De investering in onze SEA-audit recupereer je dus in geen tijd.

Meer rendement uit je SEA-investeringen

Door ons een SEA-audit te laten uitvoeren, heb je alle tools en data in handen om meer uit je SEA-investeringen te halen. Het staat je vrij om onze aanbevelingen door een andere partij te laten uitvoeren, maar wij hebben alvast de nodige SEA-specialisten in huis, moest je deze klus aan ons willen toevertrouwen. Stuk voor stuk doorgewinterde experts die de nieuwe ontwikkelingen op de voet volgen en spelen met de metrics en het opzetten van campagnes.

Vraag bijkomende informatie aan

 Wil je meer resultaten boeken met je SEA, weten waar je vandaag de dag staat of simpelweg meer rendement puren uit de investeringen die je doet? Vraag vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We doen je graag onze methodologie uit de doeken en komen met een vrijblijvend voorstel om ook jouw SEA optimaal te doen scoren.

SEA audit

Onze klanten

"Wij lieten ons bestaand kantoor zonder enige opvolging ons budget spenderen. Uit de SEA analyse van Mtea bleek echter dat we met hetzelfde budget tot wel 40% meer resultaat konden boeken. Zo gezegd zo gedaan. Met enkele aanpassingen scoren we nu een pak beter als voorheen. Top service!"
Stijn V.
"Ieder jaar zou een SEA audit een vast onderdeel van je strategie moeten zijn. De investering is vaak op enkele weken terugverdient."
Jan D.

Contacteer ons vrijblijvend

Heb je een vraag omtrent het bouwen van een webshop? Contacteer ons gerust via mail.
Als je belt naar 056 44 66 50 antwoorden we direct.

Ontdek ons

Portfolio