...

Logo laten maken

Een professioneel logo laten maken

Start je met een een nieuw bedrijf, ben je al een tijdje bezig zonder logo of is het gedateerd? Dan ben je toe aan een nieuw logo. Mtea is thuis in grafisch ontwerp. We ontwikkelen met plezier een nieuw logo voor je.

>> Laat Mtea je logo maken

Een logo op maat

Een logo is belangrijk voor de herkenbaarheid van je bedrijf. Denk maar aan beroemde logo’s die je ongetwijfeld kent. Ook jij kun voor je onderneming over zo’n logo beschikken. We luisteren naar je noden, bekijken je business en ontwerpen vervolgens een logo op maat van jou en je bedrijf. Uiteraard houden we daarbij rekening met je voorkeur voor kleuren, vormen en ga zo maar verder. Het spreekt voor zich dat je tijdens het ontwikkelingsproces van het logo betrokken blijft en dat je de kans krijgt om nog bij te sturen. Zo komen we tot het perfecte eindresultaat: een logo dat staat als een huis en je bedrijf ertussenuit laat springen.

Een logo als startpunt van de huisstijl

Een logo is maar één element van wat een huisstijl genoemd wordt. Na het ontwikkelen van je logo nemen we met plezier ook je briefpapier, kaartjes, bestickering van wagens tot zelfs de look and feel van je website onder handen. Zo schep je een uniform beeld en geef je je onderneming een ‘branding’. Je logo is een belangrijk onderdeel van je merk, wat dan weer voor herkenbaarheid zorgt.

Logodesign op maat

Goede of slechte logo’s, we kunnen er lang over praten: het belangrijkste is dat jij er 100 % tevreden mee bent. We ontwerpen alvast tijdloze logo’s die jaren meegaan en je bedrijf een unieke uitstraling geven. De klant is koning, dus werken we op maat en passen onze stijl aan aan je ontwerpen. UIteraard geven we je het nodige advies als je je logo laat maken, maar uiteindelijk hak jij de knopen door. We leveren je, nadat je je logo hebt laten maken, alle grafische formaten aan, zodat ook andere partners van je, denk maar aan drukkers, met ons grafisch ontwerp aan de slag kunnen.

>> Vraag een offerte aan

Kom eens praten over een logo

Is je interesse gewekt en wil je een logo laten maken? Neem contact op met ons en we bespreken met plezier je wensen. Bij ons kun je betaalbaar een logo laten maken dat je verwachtingen overtreft. Ook voor heel wat ander grafisch ontwerp, ben je bij ons aan het juiste adres.

>> Neem contact op

 
 

Ontdek ons

Portfolio

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.