...

Logo laten ontwerpen

Logo laten ontwerpen

Is een logo laten ontwerpen cruciaal in mijn marketingstrategie?

Een professioneel logo is de basis van jouw imago als bedrijf, artist of freelancer. Aan de hand van uw logo wordt u herkend door uw klanten en eventuele leads. Een professioneel logo laten ontwerpen voor uw zaak is dus van cruciaal belang? Wij ontwerpen uw logo die perfect bij uw zaak past. Een logo ontwerpen is meer dan een paar letters in een kleurtje. Het moet 1 geheel vormen en moet herkenbaar zijn op een affiche, website en zelfs op uw wagen. Een goed logo vertegenwoordigt uw merk, gaat ettelijke jaren mee en verleidt potentiële klanten.

Of u nu gaat voor stijlvol, strak, of eerder speel logo, wij ontwerpen uw logo, al dan niet samen met een huisstijl.

Vanzelfsprekend ontvangt u bij aflevering alle rechten en nodige bestanden om uw logo ook op t-shirts, drukwerk enz te drukken.

 
logo laten ontwerpen {{mpg_stadhl}}

Een logo laten maken – 3 logotypes

Zoals hierboven beschreven is een logo het gezicht van een merk. Bij de keuze van dit logo dient er ruw weg gekozen worden tussen 3 verschillende logotypes:

Woordmerk logo

Dit is een logo dat enkel uit tekst (de merknaam) bestaat, in een passend lettertype gegoten. Dit kan een bestaand lettertype zijn, maar je kan er ook zelf eentje maken. Dat laatste hebben ze gedaan bij Coca-Cola, en het resultaat is ondertussen uitgegroeid tot 1 van de meest herkenbare lettertypes ter wereld.

Beeldmerk logo

Hierbij wordt geen tekst gebruikt, maar is het logo 100% grafisch opgebouwd. Je kan hierbij verwijzen naar je bedrijfsnaam, zoals die kadees van Apple. Maar het kan ook anders. Dit bewees de fameuze ‘swoosh’ van Nike, die eigenlijk niet echt iets te zien heeft met de merknaam.

Woordmerk + beeldmerk logo

Uiteraard kan je de 2 combineren. Een logo met enkel een grafisch element wordt overigens ook vaak ‘uitgebreid’ zoals bijvoorbeeld bij Bijlesopkot.

Basis logo laten ontwerpen

Ben je op zoek naar een logo en weet je goed naar wat je juist op zoek bent? Dan is een basis logo waarschijnlijk de juiste keuze. Je ontvangt van ons drie voorstellen op basis van de informatie die we hebben ontvangen. Na de keuze krijg je 3 mogelijke aanpassingen. Na 3 revisies staat je logo normaal staat je logo dan op punt. 

Premium Logo laten ontwerpen

Ben je op zoek naar ietsje meer? Dan kies je best voor een Premium Logo. Hier starten we vanaf nul en op basis van een eerste vragenlijst en gesprek doen we enkele voorstellen. Niet tevreden van deze logo voorstellen? Wij beginnen gewoon opnieuw tot je het logo hebt die je wou.

Compleet brandbook laten maken

Uw bedrijf de juiste uitstraling bezorgen is meer dan enkel een knap Logo. Dat gaat van het uitwerken van symbolen, kleuren tot het kiezen van het juiste lettertype. Ontdek hiernaast hoe een dergelijk brandbook is opgesteld.

Onze klanten

"Zeer tevreden met de volledige brandbook die die Lotte van Mtea heeft gemaakt. "
Jan T.
"Wij waren op zoek naar een eenvoudig logo. Binnen de week hadden we het gewenste logo. Zeer tevreden!"
Elise O.

Contacteer ons vrijblijvend

Heb je een vraag omtrent het bouwen van een webshop? Contacteer ons gerust via mail.
Als je belt naar 056 44 66 50 antwoorden we direct.

Ontdek ons

Portfolio

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.