...

SEO audit

SEO audit

SEO audit door Mtea

Een doordachte SEO-strategie vormt de basis van organisch succes met je website en/of webshop. Targetten op de juiste zoekwoorden, zorgen voor content met meerwaarde én je website technisch op punt hebben staan: het zijn stuk voor stuk essentiële onderdelen om resultaten neer te zetten met je SEO. Voor wij aan jouw SEO beginnen werken, vertrekken we bij Mtea vanuit een complete SEO-audit. Een diepgaande analyse van de huidige stand van zaken en het ideale startpunt om jouw SEO-aanpak naar een hoger niveau te tillen.

SEO audit

Zij gingen u reeds voor een seo analyse

De meerwaarde van een grondige SEO-audit

Er kunnen heel wat redenen zijn om een grondige SEO-audit te laten uitvoeren. Denk maar aan:

  • Je gaat een nieuwe site lanceren of gaat voor een nieuw design/CMS
  • Je gaat je domein migreren
  • Je website presteert ondermaats in de zoekmachines en je wil een duidelijke verklaring en vooral beterschap

Tijdens onze SEO-analyse bekijken we alle domeinen en de mobiele versies. We duiken dieper in wat er al ondernomen is om organisch verkeer te stimuleren, kijken de technische instellingen na en analyseren de historische data. Vervolgens lichten we je website/webshop van A tot Z door, zodat werkelijk alle pijn- en/of aandachtspunten komen bloot te liggen. Deze analyse vormt de basis van alle toekomstige SEO-inspanningen. Zo weet je zeker dat er op de juiste zaken wordt ingezet en dat je SEO-investeringen gaan renderen. Want uiteindelijk wil je onderaan de streep meer klanten aantrekken en meer omzet boeken, toch?

Heel wat ervaring en professionele tools

De voorbije jaren hebben we heel wat expertise opgebouwd op het vlak van SEO. We voerden al SEO-audits uit voor onder meer DSM Keukens, Keytrade en andere toonaangevende bedrijven. Onze SEO-specialisten volgen de nieuwe ontwikkelingen op de voet en weten dan ook perfect waar ze naar moeten kijken tijdens een SEO-audit. Daarbij maken we gebruik van professionele tools die hun meerwaarde al ruimschoots bewezen hebben in de praktijk. Zo komen we tot een totaalbeeld van je huidige situatie en weten we ook meteen waar mogelijke verbeterkansen liggen.

Werkelijk alles onder de loep tijdens deze seo audit

Om jouw website/webshop een plaats te geven in de rankings neemt Google meer dan 200 parameters mee in zijn beoordeling. Bij Mtea leggen we werkelijk alles onder de loep. Van technische aspecten als laadtijden en gebruiksvriendelijkheid tot de meerwaarde van je content en het benoemen van je foto’s. Kortom niets ontsnapt aan onze aandacht. In een compleet rapport krijg je meteen te lezen waarmee je aan de slag kan en hoe je je SEO-aanpak kunt optimaliseren. Werkzaamheden die wij voor je kunnen uitvoeren of aan een andere partij overlaat.

De eerste stap naar uitzonderlijke SEO-resultaten

Bij Mtea zijn we er rotsvast van overtuigd dat een doortastende SEO-audit de eerste, belangrijke bouwsteen is van toekomstig SEO-succes. Wij zorgen voor een complete audit en rapport op maat van jouw onderneming. De blauwdruk voor toekomstige SEO-optimalisaties. Zonder onderbouwde strategie en een plan van aanpak vaar je immers blind.

Vraag bijkomende informatie aan voor een seo audit

Wil je meer resultaten boeken met je SEO, weten waar je vandaag de dag staat of simpelweg meer rendement puren uit de investeringen die je doet? Vraag vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We doen je graag onze methodologie uit de doeken en komen met een vrijblijvend voorstel om ook jouw SEO optimaal te doen scoren.

seo audit

Onze klanten

"De SEO audit zorgde voor heel wat nieuwe inzichten die we voordien nooit doorhadden. Een echte aanrader wanneer je hoog wilt scoren in Google"
Jonas W.
"Hoog scoren in Google start bij een analyse van de huidige site en de concurrentie. Dit is allemaal verwerkt in de zeer professionele seo audit van Mtea."
Eline k.

Contacteer ons vrijblijvend

Heb je een vraag omtrent het bouwen van een webshop? Contacteer ons gerust via mail.
Als je belt naar 056 44 66 50 antwoorden we direct.

Ontdek ons

Portfolio

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.