...

DSM keukens

Ridestore

DSM keukens

DSM Keukens is een naam als een klok in de wereld van keukens. Maar ook toonaangevende spelers hebben soms noden. Niet enkel moest de website in 2 talen vernieuwd worden, er was ook een koppeling nodig met het ERP-systeem en op het vlak van SEA scoorde ze naar hun aanvoelen ondermaats. Bovendien ontbrak een overzichtelijk dashboard zodat leads duidelijk toegewezen konden worden.

Een grondige SEA-audit legde heel wat pijnpunten bloot, die we stuk voor stuk hebben aangepakt. Verder ontwikkelden we ook een 2-talige WordPress website, rechtstreeks gekoppeld met Microsoft Dynamics. Verder werden ook alle formulieren van tracking voorzien en dit tot op zoekwoorden- en campagneniveau. Een hele verandering met de bestaande aanpak.

The results

De SEA-resultaten schoten als een komeet de hoogte in. Meer leads met een veel lagere kost per lead. Onze samenwerking verdiende zich razendsnel terug. Bovendien slaagden we er in het advertentiebudget met 20% terug te schroeven, mét betere resultaten. 

Daling advertentiekost

23%

Binnen de

30d

Toename leads

8%

Binnen

30d

“Meer leads met minder budget, daar streven we elke dag naar.”

De huidige aanpak verbeteren

Regelmatig je werking evalueren en in vraag stellen loont de moeite. Ook jouw bestaande campagnes en werkwijze kunnen we onder de loep nemen en optimaliseren. Zo doe je vaak meer, met minder. Wij vertrekken steeds vanuit een grondige analyse en komen met verbetervoorstellen die écht een verschil maken. Vraag het maar aan DSM Keukens.

De huidige aanpak verbeteren

Regelmatig je werking evalueren en in vraag stellen loont de moeite. Ook jouw bestaande campagnes en werkwijze kunnen we onder de loep nemen en optimaliseren. Zo doe je vaak meer, met minder. Wij vertrekken steeds vanuit een grondige analyse en komen met verbetervoorstellen die écht een verschil maken. 

“Met 20% minder budget halen we meer leads binnen dan voordien. Leads die we ook nog eens perfect kunnen toewijzen. Een hele stap vooruit in onze werking.”

“Met 20% minder budget halen we meer leads binnen dan voordien. Leads die we ook nog eens perfect kunnen toewijzen. Een hele stap vooruit in onze werking.”

- DSM Keukens -

Let's work together!

Ontdek ons

Portfolio

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.