...

SEO-bureau

Wat doet een SEO-bureau?

Wil je beter scoren in de zoekmachines zonder een fortuin neer te tellen aan Google Ads of andere advertenties? Dat is mogelijk, maar wel een werk van lange adem. Als SEO-bureau zijn we thuis in het optimaliseren van websites en het SEO-proof schrijven van webteksten. Zo scoor je op lange termijn beter in de zoekmachines en kun je je advertentiekosten drukken.

SEO-proof websites

Mtea bouwt websites voor zijn klanten. Gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke sites op maat die perfect passen bij je onderneming. Maar in tegenstelling tot heel wat andere websitebouwers hebben we als SEO-bureau ook oog voor je teksten. We zorgen niet alleen voor teksten die vlot lezen, we voeren ook een doorgedreven zoekwoordenonderzoek uit, waardoor we je beter kunnen laten scoren in Google. Op basis van de termen waar je onderneming op gezocht wordt, schrijven we je webteksten uit. Een kleine inspanning voor een SEO-bureau, maar met resultaat.

Gespecialiseerd in zoekmachine-optimalisatie

Omdat we gespecialiseerd zijn in zoekmachine-optimalisatie mogen we rekenen op klanten die uiterst tevreden zijn over hun website en ook nog eens vlot vindbaar zijn in Google. Als professioneel SEO-bureau zorgen we er immers voor dat je op de eerste pagina’s van Google terug te vinden bent. Hoe hoger je scoort in Google, hoe meer rendement je uit je website puurt. Als je prachtige website niet gevonden wordt, is het immers een nutteloze investering.

>> Optimaliseer mijn site

Complete aanpak van je SEO

Bij Mtea kijken we overigens verder dan alleen het schrijven van performante teksten voor je website. Net zo goed zijn we thuis in technische SEO. Structureel zitten onze websites goed in elkaar, waardoor ze gemakkelijk indexeerbaar zijn door Google. Ook hebben we oog voor je bredere contentmarketing. Denk bijvoorbeeld aan blogs met trefwoorden, die opgepikt worden door de zoekmachines.

Wil je nog een stapje verder gaan met je SEO, dan kunnen we voor jou ook linkbuilding in orde brengen. Een techniek die werkt, maar die je maar beter aan een professioneel SEO-bureau overlaat. We zorgen alvast voor een hogere positie in de zoekmachines.

Lokaal scoren met SEO

Tot slot geven we ook nog even mee dat je met lokale SEO kunt scoren. Ben je regionaal actief of wil je scoren in bepaalde gemeenten, steden en/of regio’s, dan kunnen we dat voor je klaarspelen. Houd er wel rekening mee dat het rendement van je SEO er eentje op lange termijn is en dat het even duurt voor je je positie in Google ziet stijgen. Het is echter wel een duurzame en op termijn voordelige manier om hoge toppen te scheren in Google.

Neem contact op

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen doen als SEO-bureau? Maak eens een afspraak. We bespreken graag wat we voor jou kunnen doen om je beter te laten scoren. Heb je nood aan een nieuwe website? We nemen gelijk je SEO mee in onze ontwikkeling.

 

hoger ranken in Google
seo optimalisatie

Ontdek ons

Portfolio

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.