...

Logo laten ontwerpen

Logo laten ontwerpen {{mpg_stadhl}}

Op zoek naar iemand die uw logo kan ontwerpen in {{mpg_stadhl}}? Of bent u op zoek naar een volledig nieuwe huisstijl? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen uw logo op basis van uw wensen en zorgen voor een volledige huisstijl waardoor u de uitstraling heeft zoals verwacht.

Is een logo laten ontwerpen cruciaal in mijn marketingstrategie?

Een professioneel logo is de basis van jouw imago als bedrijf, artist of freelancer. Aan de hand van uw logo wordt u herkend door uw klanten en eventuele leads. Een professioneel logo laten ontwerpen in {{mpg_stadhl}} voor uw zaak is dus van cruciaal belang! Wij ontwerpen uw logo die perfect bij uw zaak past. Een logo ontwerpen is meer dan een paar letters in een kleurtje. Het moet 1 geheel vormen en moet herkenbaar zijn op een affiche, website en zelfs op uw wagen. Een goed logo vertegenwoordigt uw merk, gaat ettelijke jaren mee en verleidt potentiële klanten.

Of u nu gaat voor stijlvol, strak, of eerder speel logo, wij ontwerpen uw logo, al dan niet samen met een huisstijl.

Vanzelfsprekend ontvangt u bij aflevering alle rechten en nodige bestanden om uw logo ook op t-shirts, drukwerk enz te drukken.

logo laten ontwerpen {{mpg_stadhl}}

Een logo laten maken in {{mpg_stadhl}} – 3 logotypes

Zoals hierboven beschreven is een logo het gezicht van een merk. Bij de keuze van dit logo dient er ruw weg gekozen worden tussen 3 verschillende logotypes:

Woordmerk logo

Dit is een logo dat enkel uit tekst (de merknaam) bestaat, in een passend lettertype gegoten. Dit kan een bestaand lettertype zijn, maar je kan er ook zelf eentje maken. Dat laatste hebben ze gedaan bij Coca-Cola, en het resultaat is ondertussen uitgegroeid tot 1 van de meest herkenbare lettertypes ter wereld.

Beeldmerk logo

Hierbij wordt geen tekst gebruikt, maar is het logo 100% grafisch opgebouwd. Je kan hierbij verwijzen naar je bedrijfsnaam, zoals die kadees van Apple. Maar het kan ook anders. Dit bewees de fameuze ‘swoosh’ van Nike, die eigenlijk niet echt iets te zien heeft met de merknaam.

Woordmerk + beeldmerk logo

Uiteraard kan je de 2 combineren. Een logo met enkel een grafisch element wordt overigens ook vaak ‘uitgebreid’ zoals bijvoorbeeld bij Bijlesopkot.

Basis logo laten ontwerpen in {{mpg_stadhl}}

Ben je op zoek naar een logo en weet je goed naar wat je juist op zoek bent? Dan is een basis logo waarschijnlijk de juiste keuze. Je ontvangt van ons drie voorstellen op basis van de informatie die we hebben ontvangen. Na de keuze krijg je 3 mogelijke aanpassingen. Na 3 revisies staat je logo normaal staat je logo dan op punt. 

Premium Logo laten ontwerpen in {{mpg_stadhl}}

Ben je op zoek naar ietsje meer? Dan kies je best voor een Premium Logo. Hier starten we vanaf nul en op basis van een eerste vragenlijst en gesprek doen we enkele voorstellen. Niet tevreden van deze logo voorstellen? Wij beginnen gewoon opnieuw tot je het logo hebt die je wou.

Compleet brandbook laten maken.

Uw bedrijf in {{mpg_stadhl}}  de juiste uitstraling bezorgen is meer dan enkel een knap Logo. Dat gaat van het uitwerken van symbolen, kleuren tot het kiezen van het juiste lettertype. Ontdek hiernaast hoe een dergelijk brandbook is opgesteld.

Onze klanten

"Zeer tevreden met de volledige brandbook die die Lotte van Mtea heeft gemaakt. "
Jan T.
"Wij waren op zoek naar een eenvoudig logo. Binnen de week hadden we het gewenste logo. Zeer tevreden!"
Elise O.

Meer weten over het maken van een logo?

Wil je meer weten over het professioneel laten maken van een logo, een offerte op maat of gewoon eens een vrijblijvende babbel over de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje en we maken een afspraak. Met plezier tonen we je logos die we al gemaakt hebben en denken we met je mee. Een succesvol logo ligt binnen handbereik.

Ontdek ons

Portfolio

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.