...

Webshop laten maken in {{mpg_stadhl}}

Een professionele webshop laten maken in {{mpg_stadhl}}

E-commerce zit in de lift en meer en meer ondernemers starten met een webshop in {{mpg_stadhl}}. Wenst u uw bedrijf ook online te laten verkopen of wenst u een nieuwe online shop op te starten? Bij Mtea zit u alvast goed om een webshop te laten maken. Wij hebben al tientallen webshops gerealiseerd en hebben online verkopen dan ook in de vingers. Wij maken overtuigende en gebruiksvriendelijke webshops, gericht op conversie en perfect op maat van de doelgroep. Een webshop laten maken bij Mtea staat garant voor rendement en een soepele aanpak.

Webshops die voor u werken

Grafisch zijn onze webshops tot in de puntjes verzorgd, maar bij Mtea kijken we een stuk verder. We analyseren die doelgroep, houden de navigatie glashelder en komen met een webshop op de proppen die optimaal converteert. We vereenvoudigen het bestelproces en maken het de klant zo makkelijk mogelijk. Zo haalt u het maximale rendement uit uw webshop, zonder op functionaliteit of uitstraling in te boeten. De tientallen webshops die we al gemaakt hebben bewijzen het dag na dag: Mtea zorgt voor rendement en boost uw business.

Webshop laten maken

Laten we uw webshop bespreken in {{mpg_stadhl}}

Vage of concrete plannen? Kom uw webshop met ons bespreken en we denken graag met u mee. Een webshop laten maken in {{mpg_stadhl}} is een belangrijke beslissing en daarbij gaan we niet over één nacht ijs. Contacteer ons en samen maken we van uw webshop een doorslaggevend succes.

Wat is de prijs om een webshop te laten maken bij Mtea?

De kostprijs van een webshop start vanaf 1750 EUR. Het verschil zit in het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra opties zoals een webshop, social media integraties, video en blog.

Een professionele webshop laten maken hoeft niet duur of complex te zijn, maar het is wel belangrijk dat alle technische vereisten aanwezig zijn om hoog te scoren in Google én dat je digitaal visitekaartje een moderne uitstraling heeft met een mooi responsief webdesign. Vraag alvast hier uw offerte aan.

FAQ

Veelgestelde vragen bij het laten maken van een webshop in {{mpg_stadhl}}

Afhankelijk van de grootte van je webshop kan dit variëren. Wij proberen een standaard webshop steeds binnen de maand online te hebben. Is er haast dan kan dit vaak sneller.

Zeker en vast! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een toestel met een browser en een internetverbinding. Elke webshop is gekoppeld aan een eenvoudig beheersysteem, waarmee je alle producten eenvoudig kunt aanpassen naar je wensen. Zo voeg je in enkele seconden een nieuwe product toe of pas je prijzen aan.

Wij bouwen de meeste van onze webshops in WordPress Woocommerce, het meest gebruikte CMS ter wereld. Zo ben je zeker dat jouw site jaren meekan, en geniet je van alle voordelen dat dit CMS met zich meebrengt.

Heb je een project die net wat meer vraagt dan kan de technologie in samenspraak besproken worden. Zo bouwden we reeds websites en webshops in Shopify, Magento, Craft, Shopify, React, Laravel,…

Wij werken niet met contracten. Wij bouwen uw website / webshop voor een afgesproken prijs dus zit je zeker niet vast aan ons nadien. Nadien beheren wij natuurlijk graag jullie hosting en zorgen we ervoor dat de webshop up te date blijft. Hiervoor rekenen we een vast bedrag per jaar. Dit vanaf 280 EUR.

Afhankelijk van hoe de huidige website is opgebouwd kunnen wij dit zeker doen. In de meeste gevallen lukt dit zelf voor minder dan 1500 EUR.

Dat is heel moeilijk vast te leggen maar we doen ons best om alvast een richting te geven.

Een eenvoudige webshop bouwen we vanaf €1.750.

Een uitgebreide webshop met meerdere talen, api koppelingen, enz vereist een budget van €2.500 tot €12.500.

Ja graag! Wij hebben jaren ervaring in het opzetten van advertenties voor webshops dus contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Onze laatste webshops in {{mpg_stadhl}}

 

Onze klanten

"Zeer professionele manier van werken. Mtea kijkt naar wat de behoeftes zijn en geeft advies waar nodig. 100% vertrouwelijk, wat belangrijk is voor een webshop."
Bart D.
Correcte en snelle service. Luistert naar feedback en past onmiddellijk veranderingen toe. Uitstekende dienst na verkoop 🙂 Bedankt Mtea!!
Dominieke V.

Meer weten over het maken van een webshop?

Wil je meer weten over het professioneel laten maken van een webshop, een offerte op maat of gewoon eens een vrijblijvende babbel over de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje en we maken een afspraak. Met plezier tonen we je webshops die we al gemaakt hebben en denken we met je mee. Een succesvolle webshop ligt binnen handbereik.

Ontdek ons

Portfolio

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.