Digital consultant

Zelfgebouwde apps voor zakelijke uitdagingen

Maak briljante apps van briljante ideeën. Geef iedereen in je organisatie de mogelijkheid om eigen apps te bouwen. Met Microsoft PowerApps moderniseer je processen binnen je organisatie en los je gemakkelijke en moeilijke uitdagingen op door eenvoudig zelf zakelijke apps te bouwen.

Met Microsoft Power Apps geef je iedereen binnen je organisatie, elk team, elke medewerker, de tools om geweldige apps te bouwen. Je biedt iedereen de mogelijkheid om oplossingen te maken die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben. Daarmee stimuleer je zakelijke, digitale transformatie binnen je bedrijf. Dat verhoogt de algemene efficiëntie en productiviteit.

Wil je dat uitbesteden? Dan zijn we je ideale partner. We analyseren je bedrijf en kijken naar de digitale mogelijkheden. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Welcome to Microsoft Power Apps

Zet je gegevens aan het werk

Met power apps kunnen processen eenvoudiger en efficiënter ingericht worden. Koppel je bedrijfsapplicaties aan honderden gegevensbronnen om gegevens samen te brengen. Dat leidt tot een flexibele, wendbare organisatie, optimaliseert bedrijfsprocessen en levert een hogere productiviteit op binnen de organisatie.

Om het maximale resultaat uit power apps te halen is meer nodig dan technische inrichting. Je kunt ook Office 365-, Dynamics 365- en Azure-mogelijkheden aanpassen en uitbreiden. Mtea helpt en adviseert organisaties met implementatie, inrichting en optimalisatie.

Website laten maken

Meer informatie?

Interesse of een vraag omtrent de mogelijkheden? Neem contact op via de onderstaande gegevens of het contactformulier.

Contactgegevens

E-mail: info@mtea.be

Tel.: 056 44 66 50

Ontdek ons

Portfolio