King Monty

King Monty dat is 100% plantaardige chocolade met een hemelse smaak en een pittige uitstraling, perfect op maat van de veganist en elke chocoladeliefhebber. Een succesverhaal waarmee je kunt uitpakken op een aantrekkelijke website en dat is dan ook exact wat bij Mtea deden.

Een luchtige site waar de producten centraal staan

Frederic Van Laethem de gedreven zaakvoerder van dit jonge en snelgroeiende Belgische bedrijf kwam bij ons terecht om de uitstraling van de verpakking van het merk en de sociale media, door te vertalen naar de website. De belangrijkste opdracht? De verschillende productgroepen duidelijk weergeven op een luchtige website die het verhaal van de toekan en het bedrijf erachter duidelijk vertelt. Wij speelden met de foto’s, copy en vormgeving om een aantrekkelijke website te creëren, perfect op maat van het bedrijf. Zowel de B2B- als B2C markt vindt er snel en duidelijk info in een speels, maar professioneel jasje.

Social mediakanalen perfect geïntegreerd 

Als extraatje werden ook de aantrekkelijke sociale mediakanalen op een natuurlijke manier in de site verwerkt. In de toekomst gaat er nog meer aan het communitygevoel en recepten gewerkt worden. De fans aan het koken krijgen met hun geweldig lekkere en vegan chocolade, een mooie uitdaging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 20 =

Ontdek ons

Portfolio