Webshop laten maken in gent

Een webshop laten maken in Gent

Wil je webshop laten maken in Gent, dan kies je best voor een professioneel webbureau met verstand van zaken. De basis van uw webshop heeft een grote impact op de toekomst van je webshop en doe je dus best doordacht. Hieronder enkele van onze sterktes en waarom Mtea de perfecte partner is bij het bouwen van uw webshop.

Strategie & Ervaring

Het succes van uw webshop staat of valt met een mooie maar vooral stabiele en doordachte webshop. Bovendien zorg je er best voor dat uw webshop 100% veilig is. Uw bezoekers zullen echter pas iets kopen wanneer ze de webshop 100% vertrouwen. Uw webshop laten maken in Gent bij Mtea zorgt voor dit vertrouwen. Wij luisteren naar uw wensen en bouwen uw webshop met een duidelijk doel en strategie voor ogen. Dankzij onze jarenlange ervaring in E-commerce zijn we dan ook op de hoogte van de Do’s & don’ts in deze sector.

Budget op maat van de klant

Een webshop heeft een bepaalde kostprijs en kan zeer uiteenlopend zijn. Het is dan ook zeer belangrijk een concreet budget op voorhand te bepalen. Kleine toevoeging en of keuze van platform kunnen een enorm verschil in budget met zich meebrengen. Dit is dé reden waarom mensen wanneer ze een webshop laten maken bij ons langskomen. Wij helpen u doorheen het proces en stellen u een webshop voor die op maat is van uw budget.

Wat is de prijs om een webshop te laten maken in Gent bij Mtea?

 

De kostprijs van een standaard webshop varieert gemiddeld tussen de 950 en 5000 euro. Dit bedrag kan nog oplopen natuurlijk. Het verschil zit in het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra opties zoals een webshop, social media integraties, video en blog.

Een professionele webshop laten maken hoeft niet duur of complex te zijn, maar het is wel belangrijk dat alle technische vereisten aanwezig zijn om hoog te scoren in Google én dat je digitaal visitekaartje een moderne uitstraling heeft met een mooi responsief webdesign. Vraag alvast hier uw offerte aan.

Webshop laten maken in Gent
webshop laten maken

Tijd

Je tijdsframe is niet onbelangrijk. Een webshop laten bouwen in Gent gaat vaak sneller vooruit dan het zelf te doen, ook al denk je dat dit andersom is. Veel mensen onderschatten het zelf bouwen van een webshop. Zo’n kant-en-klaar programma belooft dat je in een mum van tijd een webshop klaar hebt, maar waar velen niet bij stilstaan is dat je zelfs voor zo’n programma een minimum aan technische kennis nodig hebt. Als je alles van niets moet opbouwen, ben je wel eventjes bezig. Een professionele webshop laten bouwen wordt gedaan door een expert met de nodig ervaring, die weet waar hij mee bezig is.

SEO

Search Engine Optimalisatie. Een grote term met een even grote betekenis: hoe goed wordt jouw website gevonden door zoekmachines? Een professioneel gebouwde website heeft hier een steentje in voor. Door een webshop te laten bouwen worden er op development en design vlak namelijk al verschillende kleine dingen aangepast aan je website die nadien door zoekmachines worden opgepikt. Dat heb je niet bij DIY-webshops. Die programma’s zijn absoluut niet SEO-vriendelijk. Meer informatie over SEO.

Veiligheid van uw webshop in Gent van cruciaal belang

Zowel een DIY-pakket als je webshop professioneel laten bouwen zijn beide veilige opties. Die software programma’s van DIY-pakketten zijn ontwikkeld door mensen die hier heel veel tijd en moeite in steken. Het grote verschil zit op vlak van gepersonaliseerde veiligheid. Bij DIY-programma’s zit de veiligheid ter hoogte van de software, niet ter hoogte van jouw specifieke webshop. Maar door je webshop te laten maken door iemand met ervaring krijg je een persoonlijke aanpak die zich focust op jouw webshop.

Design van uw webshop laten maken in Gent

Op vlak van design ben je bij DIY-webshops ontzettend beperkt. Je perfecte ideaalbeeld ga je daar nooit bij krijgen. De meeste programma’s bieden zelfs geen aanpassingen aan, enkel de gangbare structuur. Dat is helemaal anders bij het laten maken van een webshop. Dat is in principe een complete website met winkelkar software. Ieder klein detail is aanpasbaar tot dat unieke design van jouw merk. Ontdek ons laatste werk hier.

Extra’s

Een DIY-programma biedt maar heel weinig extra’s aan. Wil je meer dan enkel een webshop, dan moet je jouw webshop professioneel laten bouwen. Een blog, chat-bot, extra webpagina’s, andere extra’s… een webshop laten bouwen geeft kans aan complete personalisatie van je webshop.

Webshop laten maken celine d

Ontdek ons

Portfolio