Huisstijl laten ontwerpen in {{mpg_stadhl}}

Huisstijl laten opmaken door een expert in {{mpg_stadhl}}.

Op zoek naar iemand die uw huisstijl kan ontwerpen in {{mpg_stadhl}}? Of bent u op zoek naar enkel een nieuw logo in {{mpg_stadhl}} ? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen uw huisstijl in {{mpg_stadhl}} op basis van uw wensen en zorgen voor een volledige huisstijl waardoor u de uitstraling heeft zoals verwacht.

Een huisstijl ontwerpen in {{mpg_stadhl}} cruciaal in mijn marketingstrategie?

Wanneer je een bedrijf hebt, heb je vanzelfsprekend ook een bijpassende huisstijl nodig. Veel mensen denken bij een huisstijl aan een logo maar Dé perfecte huisstijl is niet alleen een logo. Een huisstijl is veel meer dan dat. Het gaat over een typografie (lettertype), gebruik van kleuren, een eventuele slogan, briefpapier, naamkaartjes…

huisstijl laten ontwerpen in {{mpg_stadhl}}

Een huisstijl ontwerpen in {{mpg_stadhl}} stap 1: Het idee

Alles start met een idee. Voor wat staat mijn bedrijf? Welke klanten wil ik aanspreken? Welke indruk wil je bij jouw klanten achterlaten? Dit zijn een aantal vragen die je aan jezelf moet stellen voor je begint. Wanneer je dit gedaan hebt kan je starten aan de creativiteit en het ontwerpen.

Het logo

Een logo valt op en moet natuurlijk opvallen. Het logo is het eerste wat de klanten zien. Probeer het voor uw doelgroep dan ook duidelijk te maken wat u doet en waarvoor u staat in 1 blik. Meer info over het ontwerpen van een logo in {{mpg_stadhl}} hier.

Gebruik van kleuren

Tijdens het ontwerpen van uw logo wordt er reeds gepraat over kleuren. In uw huisstijl is het belangrijk dat deze kleuren passen met het logo. Ze hoeven niet dezelfde te zijn maar zich wel bevinden in hetzelfde pallet.

Typografie

Niet enkel de keuze van kleuren is belangrijk. Ook het lettertype speelt een cruciale rol. Het lettertype bepaalt mee de uitstraling van je bedrijf. Hou bij de zoektocht rekening met uw doelgroep en uw sector maar durf voor eens iets anders te gaan.

Wanneer je dit allemaal gekozen hebt, kan je de rest van de huisstijl ook maken. Nu kan je bijpassend briefpapier maken, naamkaartjes, folders, enveloppen, website…

Naast uw huisstijl ook uw website laten maken in {{mpg_stadhl}}

Op zoek naar een logo voor uw bedrijf? Wij begeleider er u graag bij.

logo laten ontwerpen

Complete huisstijl laten maken

Uw bedrijf de juiste uitstraling bezorgen is meer dan enkel een knap Logo. Dat gaat van het uitwerken van symbolen, kleuren tot het kiezen van het juiste lettertype. Ontdek hiernaast hoe een dergelijk brandbook is opgesteld.

Onze klanten

"Zeer tevreden met de volledige brandbook die die Lotte van Mtea heeft gemaakt. "
Jan T.
"Wij waren op zoek naar een eenvoudig logo. Binnen de week hadden we het gewenste logo. Zeer tevreden!"
Elise O.

Op zoek naar een partner die je online de weg wijst?

Samen bekijken we hoe we je kunnen helpen. Zonder verplichtingen of kleine lettertjes. Beloofd.

Ontdek ons

Portfolio