Webshop laten maken {{mpg_stad}}

Kies Mtea voor creatief webdesign en technische expertise die uw merk laten stralen. Wij bieden persoonlijke service en innovatieve oplossingen voor uw online groei.
webshop laten maken {{mpg_stad}}
Webshop laten maken in
{{mpg_stadhl}}

Bij Mtea maken we webshops op maat en hebben we al heel wat projecten mogen realiseren in {{mpg_stadhl}}. We zijn thuis in de regio en ontwikkelen webshops op maat. We luisteren naar jouw noden en wensen, stellen gerichte vragen en komen vervolgens met een voorstel op maat op de proppen. Bij het ontwikkelen van een webshop gaan we niet over één nacht ijs en we doen beroep op beproefde technologie om jouw webshop vorm te geven. Reken alvast op een unieke webshop, in de branding van jouw bedrijf en gericht op sales. Alle overbodige zaken worden weggelaten, zodat we maximaal kunnen inzetten op het rendement van jouw website. Op een mum van tijd verdien je zo de investering in je webshop terug. Een webshop laten maken in {{mpg_stadhl}} moet je immers geld opleveren.

Een totaalpakket voor je webshop

Meer weten over het maken van een webshop?

Wil je meer weten over het professioneel laten maken van een webshop, een offerte op maat of gewoon eens een vrijblijvende babbel over de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje en we maken een afspraak. Met plezier tonen we je webshops die we al gemaakt hebben en denken we met je mee. Een succesvolle webshop ligt binnen handbereik.

Hier vind je antwoorden.

Afhankelijk van de grootte van je webshop kan dit variëren. Wij proberen een standaard webshops steeds binnen de drie weken online te hebben.

Zeker en vast! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een toestel met een browser en een internetverbinding. 

Wij bouwen de meeste van onze webshops in WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Zo ben je zeker dat jouw site jaren meekan, en geniet je van alle voordelen dat dit CMS met zich meebrengt.

Heb je een project die net wat meer vraagt dan kan de technologie in samenspraak besproken worden. Zo bouwden we reeds websites en webshops in Magento, Craft, Shopify, React, Laravel,…

Wij kunnen iedere website, webshop, app overnemen. Als iets goed is hoeven we dit zeker en vast niet opnieuw te bouwen.

Wij bouwen met evenveel enthousiasme de website voor een lokaal kapsalon als de webshop voor het Quickstep-Alpha vinyl team. 

Wat is de prijs om een webshop te laten maken bij Mtea?

De kostprijs van een webshop start vanaf 1750 EUR. Het verschil zit in het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting en de extra opties zoals een webshop, social media integraties, video en blog.

Een professionele webshop laten maken hoeft niet duur of complex te zijn, maar het is wel belangrijk dat alle technische vereisten aanwezig zijn om hoog te scoren in Google én dat je digitaal visitekaartje een moderne uitstraling heeft met een mooi responsief webdesign.

Een totaalpakket voor je webshop

Bij het maken van een webshop combineren we verschillende skills. Zo gaan we voor een gebruiksvriendelijke webshop waar klanten snel hun weg in vinden en waarin bestellen zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt. Daarnaast zetten we ook in op SEO. We schrijven je teksten voor de zoekmachines, zodat je website optimaal gevonden wordt. Uiteraard houden we ook rekening met de technische kant en zorgen we voor een snelle webshop gebouwd volgens de laatste technologie. Het spreekt voor zich dat ook veiligheid een belangrijke parameter is. Tot slot geven we ook nog even mee dat we de branding van je website afstemmen op je huisstijl of smaak. Een webshop laten maken is dus maatwerk.

Meer weten over het maken van een webshop in {{mpg_stad}}?

Meer weten over het laten maken van een webshop in {{mpg_stad}}, je huidige webshop eens laten analyseren of overstappen van een generalistisch pakket naar een webshop op maat? Kom dan eens praten. Wij denken graag met je mee en werken een voorstel voor je uit. We hebben al tientallen referenties die kunnen getuigen over onze professionele aanpak en expertise op het vlak van e-commerce. Waarom zou je het niet proberen?

Onze klanten

"Zeer professionele manier van werken. Mtea kijkt naar wat de behoeftes zijn en geeft advies waar nodig. 100% vertrouwelijk, wat belangrijk is voor een webshop."
Bart D.
Correcte en snelle service. Luistert naar feedback en past onmiddellijk veranderingen toe. Uitstekende dienst na verkoop 🙂 Bedankt Mtea!!
Dominieke V.

Bekijk ook onze alternatieven!

Wij zijn actief in deze regio's

Home

Ontdek ons

Portfolio