...

Stap 1: De kennismaking

 

De eerste stap vinden we bij Mtea de belangrijkste. Duidelijk te weten komen naar wat jij, onze klant op zoek bent. Of dit nu gaat over het bouwen van een webshop, website of digitale marketing. Het is belangrijk een duidelijk beeld te krijgen van zowel je verwachtingen omtrent design en functionaliteiten.

Stap 2: Voorstel op maat

 

Hoe meer informatie we in stap 1 hebben ontvangen hoe beter we een offerte op maat kunnen bezorgen. Op basis van deze offerte beslis je als klant om de samenwerking aan te gaan of niet.

Stap 3: Eerste versie

 

Binnen maximaal 3 weken ontvang je een eerste versie van uw website of webshop. Vaak gaat dit zelfs sneller dankzij ons team hun dagelijkse inzet om ook van uw project een succes te maken.
Na het ontvangen van de eerste versie wachten wij op feedback. Wil je bepaalde zaken anders, zijn de kleuren niet zoals gewenst of zitten we op schema.

Stap 4: Finaliseren en online plaatsen

 

Na het verwerken van uw feedback volgen er vaak nog tussentijdse feedback. Indien de website of webshop volledig is zoals gewenst plaatsen we deze online.

Stap 5: Uitleg en begeleiding bij de opstart

 

Bij het starten van een webshop komt er doorgaans heel wat kijken. Producten ingeven, prijzen aanpassen, voorraden beheren en nog veel meer. Dit leer je allemaal tijdens de demo die je krijgt. Deze demo kan zowel online of op kantoor plaatsvinden. De keuze is aan u.
Eenmaal alles duidelijk is kan je van start gaan. Heb je nadien nog een vraag en of opmerkingen? Contacteer ons gerust. Wij helpen je met veel plezier verder.

Ontdek ons

Portfolio

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.