...

Inloggen als beheerder op jouw website/webshop?

Video afspelen

Hoe log je in als beheerder op jouw WordPress website/webshop?

Om in te loggen als beheerder op jouw WordPress website/webshop, volg je onderstaande stappen:

Stap 1: Open jouw internetbrowser en typ het adres van jouw WordPress website/webshop in de adresbalk. Voer vervolgens “/wp-admin” achter de URL in en druk op Enter. Bijvoorbeeld: www.jouwwebsite.nl/wp-admin
Stap 2: Je wordt nu naar de inlogpagina van jouw WordPress-dashboard geleid. Hier dien je jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.
Stap 3: Voer de juiste gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord in en klik op de “Inloggen” knop.
Stap 4: Als de ingevoerde inloggegevens correct zijn, word je doorgestuurd naar het WordPress-dashboard, waar je toegang hebt tot alle beheerdersfuncties en -opties.

Let op: Zorg ervoor dat je de inloggegevens van jouw website/webshop goed bewaart en beveiligt. Als beheerder heb je toegang tot gevoelige informatie en functionaliteiten, dus houd je inloggegevens altijd vertrouwelijk en gebruik sterke wachtwoorden.

Nu ben je ingelogd als beheerder en klaar om jouw WordPress website/webshop naar wens te beheren, aan te passen en te laten groeien!

meer weten over het maken van een website?

Wil je meer weten over het professioneel laten maken van een website, een offerte op maat of gewoon eens een vrijblijvende babbel over de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje en we maken een afspraak. Met plezier tonen we je websites die we al gemaakt hebben en denken we met je mee. Een succesvolle website ligt binnen handbereik.

Ontdek ons

Portfolio

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.