Matthias Rijnwalt

 

Zoals Matthias het op zijn LinkedInprofiel zelf zegt: hij is gepassioneerd door strategie en digitale innovatie. Met die passie doordrenkt hij ook Mtea, een agency dat niet alleen websites of webshops bouwt, sociale media beheert, je SEO opkrikt of je e-mailmarketing begeleidt. Mtea wil meer zijn: je strategische partner voor je marketing op langere termijn. 

Denken als een handelswetenschapper met aandacht voor innovatie

Als je met Matthias spart over je nieuwe digitale project, dan gaat zo’n een intakegesprek niet louter om wat technisch mogelijk is. Matthias denkt in eerste instantie vanuit zijn opleiding als master in de Handelswetenschappen en gooit ook al zijn skills die hij opdeed tijdens zijn jaartje Vlerick Business School (Ondersnemerschap, Innovatie en Design) in de weegschaal. 

Bevattelijke uitleg over digitale businesspraktijken en e-commerce

Als Coach Digital Business Transformation en parttime lector in e-commerce aan de Artevelde Hogeschool houdt hij ook contact met de jonge garde en weet hij bevattelijk en eenvoudig uit te leggen waar hij met je project naartoe wilt. 

Matthias voegt de daad bij het woord

Matthias runt ook enkele eigen websites en projecten. Wat hij predikt, voert hij voor zichzelf ook ooit. Geen betere leerschool dan de best practices in de realiteit. Zo richtte Matthias ooit de website bijlesopkot.be op, startte hij een lokale afhaal- en bestelwebsite. Koppel dit aan zijn achtergrond in enkele sales-, marketing- en brandingfuncties, en je hebt een gesprekspartner die het brede plaatje ziet.

 

Je project voorleggen aan Matthias?

 

Bel ons op 056 44 66 50, mail naar matthias@mtea.be, stel je vraag via het formulier