Vacature Business developer & account manager

Wie zijn wij?
Als ervaren web agency adviseert Mtea dagelijks zijn klanten bij het ontwerpen, bouwen en uitbaten van digitale toepassingen op het web. Wij leggen de focus op web platformen in zeer diverse vormen, waarbij we steeds onze klanten centraal zetten. Door onze no-nonsense aanpak maken wij het verschil met onze concurrenten. Zo hebben we zowel kleine lokale handelaars als nationale bedrijven in onze klantenportefeuille.

Wie zoeken wij?

We zoeken een Business Developer die de focus legt op de B2B relaties met Mtea. Als sales persoon met minimaal 2 jaar ervaring ben je niet bang om nieuwe contacten te leggen en op zoek te gaan naar nieuwe klanten.

Dat doe je in een gezonde mix, door te praten met bestaande klanten, maar ook door op zoek te gaan naar nieuwe klanten aan de hand van cold calling, e-mailcampagnes, netwerkevenementen en beurzen. Je hebt een duidelijke interesse voor online web development en marketing, wat onze core business is. Bovendien ben je leergierig en je houdt ervan om met de nodige drive en tempo je prospects, leads en/of klanten zo snel en kwalitatief mogelijk verder te helpen.

Ben jij

  • een zelfstandige persoon en heb je goesting in een job waarbij je sales & ondersteuning combineert?
  • altijd op zoek naar een originele manier om je prospects te benaderen?
  • bereid om deel uit te maken van een sterk groeiend bedrijf?
  • in staat om als rechterhand van de zaakvoerder ook inspraak te hebben op de way to go?
  • bereid om de pingpong battle aan te gaan?

 

Waar wacht je dan nog op!

Naast een zeer compleet loonpakket met salaris, laptop, gsm en bedrijfswagen willen we je ook een juiste en aantrekkelijke incentive bieden om je sales activiteiten te belonen.

Solliciteer nu via onderstaand formulier

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Laad hier uw cv op.

Ontdek ons

Portfolio