fbpx

Onze diensten

Nood aan een professionele website om uw onderneming in de kijker te zetten? Wij zorgen voor een een website die er niet enkel goed uitziet, maar ook nog eens razendsnel is.

Al onze websites zijn geoptimaliseerd voor mobiel gebruiken en draaien op de nieuwste technologie. Zo weten niet enkel bezoekers, maar ook zoekmachines uw website te vinden en waarderen. 

Wil je mee op de digitale trein en online verkopen? Ben je toe aan het laten bouwen van een webshop en wil je een kwalitatieve website, zonder overdreven kosten? Dan moet je zeker eens komen praten.

Digitale marketing is de promotie van je bedrijf door gebruik te maken van online kanalen zoals de website, zoekmachine-optimalisatie (SEO), digitaal adverteren (betaald), social media, blogs enzoverder, om daarmee de doelstellingen te bereiken.

Er is een heel spectrum aan tactieken en middelen die onder de paraplu van digitale marketing vallen. De digitale marketeers van Mtea hebben een duidelijk beeld hoe ieder middel en elke tactiek bijdraagt aan het bereiken van de doelstellingen.

Ben je op zoek naar iemand die je huisstijl kan ontwerpen? Of bent je alleen op zoek naar een nieuw logo? Je bent bij ons aan het juiste adres. We ontwerpen je huisstijl op basis van je wensen en zorgen voor een volledige huisstijl waardoor je de uitstraling hebt die je verwacht.

Onze klanten

"Zeer professionele manier van werken. Mtea kijkt naar wat de behoeftes zijn en geeft advies waar nodig. 100% vertrouwelijk, wat belangrijk is voor een webshop."
Bart D.
Correcte en snelle service. Luistert naar feedback en past onmiddellijk veranderingen toe. Uitstekende dienst na verkoop 🙂 Bedankt Mtea!!
Dominieke V.

Contacteer ons vrijblijvend

Heb je een vraag omtrent onze diensten? Contacteer ons gerust via mail.
Als je belt naar 056 44 66 50 antwoorden we direct.