Wat we voor je kunnen doen

Website laten maken

Nood aan een professionele website om uw onderneming in de kijker te zetten? Wij zorgen voor een een website die er niet enkel goed uitziet, maar ook nog eens razendsnel is.

Webshop laten maken

Wil je mee op de digitale trein en online verkopen? Ben je toe aan het laten bouwen van een webshop en wil je een kwalitatieve website, zonder overdreven kosten? Dan moet je zeker eens komen praten.

Online marketing

Digitale marketing is de promotie van je bedrijf door gebruik te maken van online kanalen zoals de website, zoekmachine-optimalisatie (SEO), digitaal adverteren (betaald), social media, blogs enzoverder, om daarmee de doelstellingen te bereiken…

Branding

Ben je op zoek naar iemand die je huisstijl kan ontwerpen? Of bent je alleen op zoek naar een nieuw logo? Je bent bij ons aan het juiste adres. We ontwerpen je huisstijl op basis van je wensen en zorgen voor een volledige huisstijl waardoor je de uitstraling hebt die je…

Onze klanten

“Zeer professionele manier van werken. Mtea kijkt naar wat de behoeftes zijn en geeft advies waar nodig. 100% vertrouwelijk, wat belangrijk is voor een webshop.”

Bart D.

Correcte en snelle service. Luistert naar feedback en past onmiddellijk veranderingen toe. Uitstekende dienst na verkoop Bedankt Mtea!!

Dominieke V.