Wat we voor je kunnen doen

Website laten maken

Nood aan een professionele website om uw onderneming in de kijker te zetten? Wij zorgen voor een een website die er niet enkel goed uitziet, maar ook nog eens razendsnel is.

Webshop laten maken

Wil je mee op de digitale trein en online verkopen? Ben je toe aan het laten bouwen van een webshop en wil je een kwalitatieve website, zonder overdreven kosten? Dan moet je zeker eens komen praten.

B2B webshop laten maken

Ook in B2B zijn webshops en B2B-platformen nu helemaal doorgebroken. Als fabrikant, groothandel of distributeur moet je mee en spring je maar beter op de trein.

Marktplaatsen

Jouw producten verkopen op Amazon, Bol.com, Zalando of een ander platform? Dat regelen we voor je. Meer zichtbaarheid, bereik en omzet en dit in een mum van tijd. Gebruik deze extra verkoopkanalen optimaal en geef een boost aan je verkoop.

Online marketing

Digitale marketing is de promotie van je bedrijf door gebruik te maken van online kanalen zoals de website, zoekmachine-optimalisatie (SEO), digitaal adverteren (betaald), social media, blogs enzoverder, om daarmee de doelstellingen te bereiken…

Branding

Ben je op zoek naar iemand die je huisstijl kan ontwerpen? Of ben je alleen op zoek naar een nieuw logo? Je bent bij ons aan het juiste adres. We ontwerpen je huisstijl op basis van je wensen en zorgen voor een volledige huisstijl waardoor je de uitstraling hebt die je…

WordPress website gehackt?

Iedereen kan ermee te maken krijgen: een gehackte website. Wij hebben expertise in het beveiligen van WordPress-websites tegen hacks. Wacht niet te lang en onderneem direct actie

Onze klanten

“Zeer professionele manier van werken. Mtea kijkt naar wat de behoeftes zijn en geeft advies waar nodig. 100% vertrouwelijk, wat belangrijk is voor een webshop.”

Bart D.

Correcte en snelle service. Luistert naar feedback en past onmiddellijk veranderingen toe. Uitstekende dienst na verkoop Bedankt Mtea!!

Dominieke V.

Ontdek ons

Portfolio