Wat is Digitale marketing in {{mpg_stadhl}}?

Vandaag de dag brengen we twee keer zoveel tijd online door als enkele jaren geleden en daarmee is er een hoop veranderd. Doordat we onbeperkte toegang hebben tot informatie is de manier waarop we aankopen doen — zowel in B2C als in B2B — drastisch veranderd. Deze verandering zorgt er voor dat traditionele marketingmethoden minder effectief zijn dan een aantal jaar geleden.

Marketing gaat over het verbinden met de doelgroep, op de juiste plaats en op het juiste moment. Vandaag de dag houdt dat in dat je jouw doelgroep dáár moet ontmoeten waar ze de meeste tijd doorbrengen: op het internet.

Dat is waar Digitale Marketing in {{mpg_stadhl}} om de hoek komt kijken. Digitale Marketing is overkoepelende term voor al jouw online marketing inspanningen in {{mpg_stadhl}} . Of met andere woorden: elke vorm van marketing die online is.

Wat is digitale marketing?

Digitale marketing in Aalbeke is de promotie van jouw bedrijf door gebruik te maken van online
kanalen zoals de website, zoekmachineoptimalisatie (SEO), digitaal adverteren (paid), social media, blogs etc. om daarmee de doelstellingen te bereiken.

Er is een heel spectrum aan tactieken en middelen die onder de paraplu van Digitale Marketing vallen. Wij bij Mtea hebben als digitale marketeers in Aalbeke een duidelijk beeld hoe ieder middel en elke tactiek bijdraagt aan het bereiken van de doelstellingen.

Ik heb hieronder alvast de meest voorkomende Digitale Marketing middelen en tactieken voor je op een rij gezet.

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization, of in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie in Aalbeke. Met SEO verbeter je de zichtbaarheid van een website in de organische resultaten van de grote zoekmachines. Dit gebeurt zowel door goede contentcreatie als ‘behind the scenes’ van een website op design en technisch vlak. SEO is vaak een prachtige samenwerking tussen verschillende stapjes en technieken. Het is meer kunst dan wetenschap.

Contacteer ons voor meer info.

Search Engine Advertising betekent in het Nederlands Zoekmachine Adverteren. Deze vorm van zoekmachine marketing richt zich op de gesponsorde resultaten in zoekmachines. Het doel is een zo hoog mogelijke positie halen tegen een zo hoog mogelijk rendement. Hierbij geldt in veel gevallen dat de eerste positie niet altijd de meest winstgevende is.

Ik wil SEA inzetten voor mijn bedrijf.

Wil je een groter online bereik? Wil je jouw boodschap bij potentiële klanten krijgen? Is het je bedoeling om bestaande klanten aan jouw bedrijf of merk te binden? Dan raden we je aan om social media in te zetten in Aalbeke als volwaardig marketingkanaal. En wil je dat bovendien op een doordachte manier doen? Integreer social media dan in je marketingstrategie en laat het uitvoeren door de social media managers van Mtea.

Klik hier voor een offerte op maat voor uw social media marketing.

E-mail is en blijft een waardevol kanaal voor marketing en communicatie om een boodschap over te brengen naar een geïnteresseerde doelgroep. Waar met name social media vluchtig zijn (niet kijken is berichten missen) en zoekmachines pas in beeld komen als mensen iets nodig hebben, bereik je met een e-mailbericht bijna altijd de inbox van de ontvanger.

Contacteer ons voor meer informatie

Digitale marketing in {{mpg_stadhl}} is vandaag de dag vaak de kern van iedere marketingstrategie. Zonder online marketing bereik je de digitale klant niet of nauwelijks.  Wij stellen een volledig plan op maat op voor uw zaak en gaan op zoek naar de ideale marketingmix.  

Contacteer ons nu.

Ontdek ons

Portfolio